Allround Schoorsteenveger Noordwijkerhout

Erkende Schoorsteenveger Noordwijkerhout

beste Schoorsteenveger NoordwijkerhoutZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Noordwijkerhout met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele opgewekte (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat het risico van schoorsteen brand. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt eigenlijk dagelijks schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand in deze pagina kan iedereen zien wat Van der Meij als vakbekwame schoorsteen service kunnen doen.

Wij geven u een GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, gedegen advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Noordwijkerhout

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN extra voorrijdkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Noordwijkerhout. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenveger Noordwijkerhout

allround schoorsteen veger NoordwijkerhoutVan der Meij is een erkende schoorsteenveeg onderneming uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen langer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Noordwijkerhout zoals met;

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen repareren
 • nieuwe schoorsteen metselen Noordwijkerhout
 • warmfire rookkanaal Noordwijkerhout
 • aluminium rookgasafvoer
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap kopen in Noordwijkerhout

Schoorsteenkap Kopen Noordwijkerhout

schoorsteenkap plaatsen in NoordwijkerhoutWilt u een schoorsteenkap kopen in Noordwijkerhout!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Noordwijkerhout NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de allerbeste schoorsteen kap in Noordwijkerhout NL-ZH. Van der Meij verkoopt en monteert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Dakwerkers Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft tevens de meest beste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste goede schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal kopen in Noordwijkerhout

Rookkanaal aanleggen Noordwijkerhout

enkel-wandig rook-kanaal kopen in NoordwijkerhoutWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Noordwijkerhout

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als installatiebedrijf uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Noordwijkerhout

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in NoordwijkerhoutEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvrij staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Noordwijkerhout

Schoorsteen renovatie Noordwijkerhout

gehele schoorsteenrenovatie in NoordwijkerhoutVoor Schoorsteen renovatie in Noordwijkerhout moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam schoorsteen specialist en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Noordwijkerhout NL-ZH, zoals veel andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken heeft met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen renovatie specialist doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie iets van 5 werkdagen kan duren (met 2 van onze monteurs). De prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een hele werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Noordwijkerhout

Houtkachel kopen Noordwijkerhout

houtkachel kopen NoordwijkerhoutWilt u wellicht een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel verkoper is meestal geen installateur, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel NIET uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk voor u het meest geschikt zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Hou er rekening mee dat vakkundige schoorsteenvegers schaars zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Noordwijkerhout NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in NoordwijkerhoutHoutkachels zijn in populariteit gestegen gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het installeren en het plaatsen van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en gelijk aanschaffen tegen een betaalbare prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • inbouw houtkachels
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • lage prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Noordwijkerhout

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een Hoge Rendement houtkachel: dit is een houtkachel waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Noordwijkerhout

Een goede hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in NoordwijkerhoutU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een professional advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een gezellige warmte in uw woning en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Noordwijkerhout met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box schoonmaken in Noordwijkerhout

Mechanische ventilatie vervangen Noordwijkerhout

meganische ventilatiesysteem reinigen in NoordwijkerhoutMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij een kleine moeite! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mv box plaatsen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem huis
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Noordwijkerhout

Dakgoot reinigen Noordwijkerhout

dakgoot schoonmaken NoordwijkerhoutReinigen van dakgoten in Noordwijkerhout is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Noordwijkerhout

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoot service een klusje wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schep of af en toe met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater opnieuw probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Noordwijkerhout

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Noordwijkerhout

Ook voor bladvanger regenpijp} in Noordwijkerhout kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen daarom niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Noordwijkerhout

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Noordwijkerhout

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Noordwijkerhout

Dak en schoorsteen specialist Noordwijkerhout

dak en schoorsteen specialist NoordwijkerhoutSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Noordwijkerhout zowel aan bedrijven en gezinnen in de plaats Noordwijkerhout in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u gelijk een betrouwbaar advies aanbieden en een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Noordwijkerhout

Van der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel particulieren en bedrijven in de Hollandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Noordwijkerhout; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt regelmatig de leuke woonplaats genaamd Noordwijkerhout; een woonplaats in de gemeente Noordwijkerhout. Deze fijne woonplaats ligt in postcode gebied; 2210, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zullen wij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het mag gaan kosten.

Ook voor schoorsteen onderdelen en accessoires mag u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Dakwerkers staat 7 dagen pw. bereikbaar in Noordwijkerhout, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten