Schoorsteenveger Nootdorp

Vakkundige schoorsteenvegers Nootdorp

Schoorsteenveger Nootdorp

beste Schoorsteenveger NootdorpZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Nootdorp met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel vaste klanten (allemaal bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven bekijken wat wij als erkende schoorsteenservice voor u uit handen kunnen nemen.

Wij maken voor u gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en de meest vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Nootdorp

Van der Meij schoorsteenveger rekent GEEN! EXTRA voorrijdkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Nootdorp. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger in Nootdorp

ervaren schoorsteen veger NootdorpVan der Meij is een allround schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen langer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Nootdorp zoals onder andere met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw opmetselen
 • metselen schoorsteen prijs Nootdorp
 • isoduct rookkanaal Nootdorp
 • rookgasafvoer houtkachel plat dak
 • roterende schoorsteenkap
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkappen vervangen in Nootdorp

Schoorsteenkap Kopen Nootdorp

schoorsteenkap kopen in NootdorpEen schoorsteenkap kopen in Nootdorp? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkappen in Nootdorp. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Installateur levert ook de meest beste schoorsteenkap in Nootdorp NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist Van der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste goede schoorsteenkap en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Nootdorp

Rookkanaal aanleggen Nootdorp

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in NootdorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Nootdorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal vervangen in Nootdorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal kopen in NootdorpEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven. ┬á

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Nootdorp

Schoorsteen renovatie Nootdorp

totale schoorsteen renovatie in NootdorpVoor Schoorsteen renovatie in Nootdorp moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Nootdorp NL, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een eerlijke dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie ongeveer een volledige week zal duren (met twee collega’s). Uw richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij personeelsleden circa een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Nootdorp

Houtkachel kopen Nootdorp

houtkachels aanschaffen NootdorpOverweegt u misschien een beste houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 uw nieuwe houtkachel ook aangesloten moet worden! Een houtkachel winkel is niet automatisch ook schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als specialist dat kachel winkels niet! de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut elk type, model en merk houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Het is geen geheim dat goede schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Nootdorp.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in NootdorpHoutkachels worden steeds meer gewild vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in de installatie en de installatie van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachel en openhaard kunt terecht bij Van der Meij en snel kopen tegen een uitstekende kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • houtkachel binnen inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Nootdorp

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel, dit is een houtkachel waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Nootdorp

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een hrna een stooktijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in NootdorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een passend advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Koop snel een klassiek, landelijk of modern model houthaard voor een gezellige sfeer in uw woning en/of pand via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Nootdorp met uitstekende aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie reinigen in Nootdorp

Mechanische ventilatie reinigen Nootdorp

mechanische ventilatiebox schoonmaken in NootdorpMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox vervangen
 • ventilatiesystemen huis schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen woningen
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot reinigen Nootdorp

Dakgoot reinigen Nootdorp

dakgoot vegen NootdorpReinigen van dakgoten in Nootdorp kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Nootdorp

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een opdracht wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater opnieuw probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Nootdorp

Niet alleen reinigen dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Nootdorp

Ook voor bladvanger dakgoot} in Nootdorp kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Nootdorp

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Nootdorp

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Nootdorp

Dak en schoorsteen specialist Nootdorp

Schoorsteenspecialist NootdorpSchoorsteenveger Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Nootdorp aan particulieren en bedrijven in de plaats Nootdorp in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u direct een passend advies overhandigen met een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Nootdorp

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Nootdorp; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt regelmatig de leuke woonplaats genaamd Nootdorp, een woonplaats in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze mooie woonplaats heeft als postcodegebied: 2630, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens dit bezoek zal Van der Meij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het zal kosten.

Overigens ook voor mechanische ventilatie onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij bereiken.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. bereikbaar in Nootdorp, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten