Ervaren schoorsteenveger Oegstgeest

Schoorsteenveger Oegstgeest

erkende Schoorsteenveger OegstgeestZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Oegstgeest met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele enthousiaste (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping bestaat het risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand inwoners en bedrijven lezen wat wij als professionele schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

U krijgt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en zeer prettige klanten service.

Schoorsteen vegen in Oegstgeest

Van der Meij schoorsteen veger hanteert geen extra voorrijkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Oegstgeest NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenservice Oegstgeest

vakkundige schoorsteen veger OegstgeestVan der Meij is een allround schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Oegstgeest zoals o.a. met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen gaskachel vegen
 • schoorsteen opnieuw metselen Oegstgeest
 • enkelwandig rookkanaal Oegstgeest
 • rookgasafvoer cv
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap kopen in Oegstgeest

Schoorsteenkap Kopen Oegstgeest

schoorsteenkap kopen in OegstgeestU wilt een schoorsteenkap kopen in Oegstgeest!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkappen in Oegstgeest NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger heeft ook de allerbeste schoorsteen kap in Oegstgeest Nederland. Vandermeij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenvegers Van Der Meij Schoorsteenspecialist biedt tevens de beste draaiende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal kopen in Oegstgeest

Rookkanaal aanleggen Oegstgeest

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in OegstgeestWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Oegstgeest

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal aanleggen in Oegstgeest

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal aanleggen in OegstgeestEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen restauratie in Oegstgeest

Schoorsteen renovatie Oegstgeest

algehele schoorsteen renovatie in OegstgeestVoor Schoorsteen renovatie in Oegstgeest moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een goede schoorsteen specialist en ook actief met schoorsteenrenovatie in Oegstgeest NL-ZH, zoals veel andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie circa 5 werkdagen kan duren (met twee van onze monteurs). Uw prijs-indicatie is tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers ongeveer een volledige werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Oegstgeest

Houtkachel kopen Oegstgeest

houtkachel kopen OegstgeestWilt u misschien een goede houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachel dealer is echter geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij zeer goed dat kachel winkels NIET uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het beste zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij ongetwijfeld ieder type, merk en model houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Het is geen leugen dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Oegstgeest NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in OegstgeestHoutkachels zijn populair vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in het leveren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen een prima prijs!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • inbouw houtkachel
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Oegstgeest

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Oegstgeest

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een hrna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in OegstgeestU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een passend advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Koop vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een knusse temperatuur in uw huis of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Oegstgeest met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mvbox reinigen in Oegstgeest

Mechanische ventilatie schoonmaken Oegstgeest

mechanische mvbox reinigen in OegstgeestMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt!!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn diverse typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen woningen schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen woningen
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot reinigen Oegstgeest

Dakgoot reinigen Oegstgeest

dakgoot vegen OegstgeestDakgootreiniging in Oegstgeest kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Oegstgeest

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoot service een klus die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Oegstgeest

Niet alleen reinigen van dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Oegstgeest

Ook voor bladvanger groot} in Oegstgeest kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Oegstgeest

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Oegstgeest

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Oegstgeest

Dak en schoorsteen specialist Oegstgeest

Schoorsteenspecialist OegstgeestErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Oegstgeest zowel aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Oegstgeest in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u vrijwel direct een professional advies aanbieden met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Oegstgeest

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Oegstgeest; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt met regelmaat de Nederlandse woonplaats genaamd Oegstgeest, een woonplaats in de gemeente Oegstgeest. Deze leuke woonplaats ligt qua postcodegebied: 2340, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zullen wij met een ladder wat de situatie is en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Bovendien ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen per week beschikbaar in Oegstgeest, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten