Beste schoorsteen veger Oude Wetering

Beste Schoorsteenveger Oude Wetering

vakkundige Schoorsteenveger Oude WeteringZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Oude Wetering met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele enthousiaste (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping bestaat het risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Dakwerker voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand in deze pagina kunt u zien wat Van der Meij als erkende dak en schoorsteenspecialist kunnen betekenen.

Wij maken voor u gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en zeer prettige klantenservice.

Schoorsteen vegen in Oude Wetering

Van der Meij schoorsteenvegers berekent GEEN! extra voorrijdkosten met betrekking tot afspraak bij u in de dorp Oude Wetering. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenveger in Oude Wetering

vakkundige dak en schoorsteenspecialist Oude WeteringVan der Meij is een erkende schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels langer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de dorp Oude Wetering zoals bijvoorbeeld met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen verwijderen
 • metselen schoorsteen prijs Oude Wetering
 • dubbelwandig rookkanaal Oude Wetering
 • houtkachel rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap kopen in Oude Wetering

Schoorsteenkap Kopen Oude Wetering

schoorsteen kap vervangen in Oude WeteringWilt u een schoorsteenkap kopen in Oude Wetering!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Oude Wetering. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger bied tevens de allerbeste schoorsteenkap in Oude Wetering NL. Van der Meij verkoopt en plaatst nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste goede schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Oude Wetering

Rookkanaal aanleggen Oude Wetering

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Oude WeteringWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Oude Wetering

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Oude Wetering

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal kopen in Oude WeteringEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal uitgevoerd in roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een gashaard, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw pelletkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen restauratie in Oude Wetering

Schoorsteen renovatie Oude Wetering

algehele schoorsteen restauratie in Oude WeteringVoor Schoorsteen renovatie in Oude Wetering moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een betere schoorsteen specialist en tevens actief met schoorsteenrenovatie in Oude Wetering NL, zoals vele andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie iets van 5 tot 6 dagen zal duren (met 2 collega’s). Uw prijs-indicatie ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij medewerkers ongeveer een volledige week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Oude Wetering

Houtkachel kopen Oude Wetering

houtkachels kopen Oude WeteringWilt u wellicht een goede houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel winkel is echter geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij veel samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! de houthaard ook voor u installeert (u kunt uw kachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder type, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een installateur. Het is geen leugen dat betrouwbare schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Oude Wetering.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in Oude WeteringHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is expert in de installatie en het installeren van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een prima prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • Dovre inbouw houtkachel
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • voordelige prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Oude Wetering

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Oude Wetering

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer twee uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Oude WeteringU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een betrouwbaar advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een knusse warmte in uw huis en/of pand via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoten reinigen GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Oude Wetering met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box schoonmaken in Oude Wetering

Mechanische ventilatie schoonmaken Oude Wetering

meganische ventilatiebox reinigen in Oude WeteringMechanische ventilatie vervangen is voor ons een kleine moeite!!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de luchtwegen.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • mvbox plaatsen
 • ventilatiesystemen hoogbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installateur
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag meer wijzer op het gebied van meganische ventilatiesysteem installatie en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Oude Wetering

Dakgoot reinigen Oude Wetering

dakgoot vegen Oude WeteringDakgoten reinigen in Oude Wetering is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Oude Wetering

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een taak wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of mogelijk met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat het hemelwater opnieuw probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van dakgoten kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Oude Wetering

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Oude Wetering

Ook voor bladvanger groot} in Oude Wetering kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Oude Wetering

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Oude Wetering

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Oude Wetering

Dak en schoorsteen specialist Oude Wetering

dak en schoorsteen specialist Oude WeteringSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Oude Wetering aan particulieren en bedrijven in de plaats Oude Wetering in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u onmiddelijk een goed advies aanbieden inclusief een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Oude Wetering

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan particulieren en bedrijven in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Oude Wetering; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt regelmatig de Hollandse dorp van Oude Wetering; een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze mooie dorp bevindt zich in postcode gebied: 2377, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij met een ladder kijken hoe het er echt voor staat en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires kunt u ons aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week bereikbaar in Oude Wetering, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten