Allround schoorsteen veger in Rijnsaterwoude

Beste Schoorsteenveger Rijnsaterwoude

allround Schoorsteenveger RijnsaterwoudeZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Rijnsaterwoude met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel uiterst tevreden (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping bestaat een groot risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand kan iedereen lezen wat Van der Meij als ervaren schoorsteen veger kunnen doen.

U krijgt van ons gratis en geheel vrijblijvende offerte, gedegen advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Rijnsaterwoude

Van der Meij schoorsteenservice berekent geen extra voorrijkosten voor een werkbezoek bij u in de dorp Rijnsaterwoude NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenveger in Rijnsaterwoude

beste schoorsteenvegers RijnsaterwoudeVan der Meij is een ervaren schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen langer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de dorp Rijnsaterwoude zoals onder andere met;

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen installatie
 • een schoorsteen metselen Rijnsaterwoude
 • rookkanaal houtkachel Rijnsaterwoude
 • rookgasafvoer installeren
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteen kap kopen in Rijnsaterwoude

Schoorsteenkap Kopen Rijnsaterwoude

schoorsteenkappen kopen in RijnsaterwoudeU wilt een schoorsteenkap kopen in Rijnsaterwoude!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkap in Rijnsaterwoude. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger levert ook de allerbeste schoorsteenkap in Rijnsaterwoude Nederland. Vandermeij verkoopt en plaatst nieuwe schoorsteenkappen tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteen vegen Van der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de meest beste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste ronde schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Rijnsaterwoude

Rookkanaal aanleggen Rijnsaterwoude

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in RijnsaterwoudeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Rijnsaterwoude

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Rijnsaterwoude

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in RijnsaterwoudeEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met de volgende verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw pelletkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen renovatie in Rijnsaterwoude

Schoorsteen renovatie Rijnsaterwoude

complete schoorsteenrenovatie in RijnsaterwoudeVoor Schoorsteen renovatie in Rijnsaterwoude moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Rijnsaterwoude NL-ZH, zoals veel andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een oog inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 5 werkdagen zal duren (met twee collega’s). Uw prijs ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden pak ‘em beet een hele werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen renovatie.

De schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Rijnsaterwoude

Houtkachel kopen Rijnsaterwoude

houtkachel kopen RijnsaterwoudeOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel bezoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de nieuwe kachel ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel winkel is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten wij zeer goed dat kachel winkels NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt uw kachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installateur komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker voor u het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, model en merk houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Hou er rekening mee dat betrouwbare schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Rijnsaterwoude.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in RijnsaterwoudeHoutkachels zijn gewild gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het installeren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels en/of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk aanschaffen tegen een goede kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • lage prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Rijnsaterwoude

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Rijnsaterwoude

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de HR houtkachelna een stooktijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in RijnsaterwoudeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u ter plaatse een betrouwbaar advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Koop vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne model houthaard voor een knusse temperatuur in uw woning of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een betrouwbare houtkachel specialist in Rijnsaterwoude met uitstekende aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Rijnsaterwoude

Mechanische ventilatie schoonmaken Rijnsaterwoude

meganische ventilatie schoonmaken in RijnsaterwoudeMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons geen probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw uw ademhaling.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mv box vervangen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen renovatie
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatie systemen of schoonmaken.

dakgoot vegen Rijnsaterwoude

Dakgoot reinigen Rijnsaterwoude

dakgoot vegen RijnsaterwoudeReinigen dakgoten in Rijnsaterwoude is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Rijnsaterwoude

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoot service een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het regenwater opnieuw probleemloos wordt afgevoerd naar uw riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Rijnsaterwoude

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Rijnsaterwoude

Ook voor bladvanger regenpijp} in Rijnsaterwoude kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Rijnsaterwoude

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Rijnsaterwoude

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Rijnsaterwoude

Dak en schoorsteen specialist Rijnsaterwoude

Schoorsteenspecialist RijnsaterwoudeSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Rijnsaterwoude zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Rijnsaterwoude in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u ter plaatse een betrouwbaar advies overhandigen en een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Rijnsaterwoude

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Rijnsaterwoude; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt nogal vaak de Hollandse dorp van Rijnsaterwoude, een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze leuke dorp ligt qua postcode gebied: 2465, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zullen wij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor stooktoestellen accessoires en onderdelen kunt u ons benaderen.

Van der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Rijnsaterwoude, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten