Ervaren schoorsteenvegers Rijnsburg

Beste Schoorsteenveger Rijnsburg

ervaren Schoorsteenveger RijnsburgZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Rijnsburg met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel vaste klanten (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groot risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt in principe dagelijks schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand kunnen particulieren en bedrijven lezen wat wij als ervaren schoorsteen veger kunnen doen.

Wij geven u een GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Rijnsburg

Van der Meij schoorsteenvegers rekent GEEN extra voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de woonplaats Rijnsburg. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger Rijnsburg

allround schoorsteen veger RijnsburgVan der Meij is een erkende erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels meer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Rijnsburg zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • een schoorsteen metselen Rijnsburg
 • rookkanaal houtkachel Rijnsburg
 • flex rookgasafvoer
 • schoorsteenkap op maat
 • prijzen open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteen kap kopen in Rijnsburg

Schoorsteenkap Kopen Rijnsburg

schoorsteenkappen plaatsen in RijnsburgWilt u een schoorsteenkap kopen in Rijnsburg!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Rijnsburg. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen levert ook de beste schoorsteenkap in Rijnsburg Nederland. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Dakwerkers Van der Meij Schoorsteen veger levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de allerbeste vierkante schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Rijnsburg

Rookkanaal aanleggen Rijnsburg

enkel-wandig rookkanaal kopen in RijnsburgWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Rijnsburg

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming goed ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Rijnsburg

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal vervangen in RijnsburgEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een open haard, roetkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen restauratie in Rijnsburg

Schoorsteen renovatie Rijnsburg

complete schoorsteenrenovatie in RijnsburgVoor Schoorsteen renovatie in Rijnsburg moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende een expert in schoorstenen en tevens druk schoorsteenrenovatie in Rijnsburg NL-ZH, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een eerlijke dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie iets van een week zal duren (met 2 werknemers). Onze prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij medewerkers ongeveer een werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Rijnsburg

Houtkachel kopen Rijnsburg

houtkachels aanschaffen RijnsburgOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden! Een houtkachel verkoper is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel niet! de houthaard ook voor u installeert (u kunt de kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installateur komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het meest geschikt zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder willekeurig, model en merk houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Het is geen geheim dat vakkundige schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Rijnsburg.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in RijnsburgHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in de levering en het installeren van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel en/of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en snel aanschaffen tegen een goede prijs en kwaliteit!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • sierkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • scherpe prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Rijnsburg

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Rijnsburg

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in RijnsburgU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u gelijk een no-nonsens advies, kostprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne model houthaard voor een warme temperatuur in uw huis of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Rijnsburg met veel goede referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mv box schoonmaken in Rijnsburg

Mechanische ventilatie schoonmaken Rijnsburg

meganische ventilatiesysteem schoonmaken in RijnsburgMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij zo gebeurt!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • mvbox schoonmaken
 • ventilatiesystemen bedrijven specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem op zolder
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en/of reinigen.

dakgoot reinigen Rijnsburg

Dakgoot reinigen Rijnsburg

dakgoot schoonmaken RijnsburgReinigen dakgoten in Rijnsburg kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Rijnsburg

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of mogelijk met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer zal lekken zodat uw regenwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar de riolering van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van dakgoten kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Rijnsburg

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Rijnsburg

Ook voor bladvanger groot} in Rijnsburg kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Rijnsburg

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Rijnsburg

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Rijnsburg

Dak en schoorsteen specialist Rijnsburg

dak en schoorsteen specialist RijnsburgSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Rijnsburg zowel aan bewoners en bedrijven in de plaats Rijnsburg in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u gelijk een goed advies aanbieden met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Rijnsburg

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Rijnsburg; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt best vaak de leuke woonplaats van Rijnsburg, een woonplaats in de gemeente Katwijk. Deze Hollandse woonplaats bevindt zich in postcode gebied: 2230, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning snel bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen mag u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. beschikbaar in Rijnsburg, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten