Beste schoorsteenvegers in Roelofarendsveen

Beste Schoorsteenveger Roelofarendsveen

vakkundige Schoorsteenveger RoelofarendsveenZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Roelofarendsveen met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele vaste klanten (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand kan iedereen bekijken wat wij als professionele schoorsteenveger kunnen betekenen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende offerte, inzichtelijk advies en een zeer vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Roelofarendsveen

Van der Meij schoorsteen veger berekent GEEN! EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak bij u in de dorp Roelofarendsveen NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenvegers in Roelofarendsveen

allround schoorsteenservice RoelofarendsveenVan der Meij is een allround erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de dorp Roelofarendsveen zoals bijvoorbeeld met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen verwijderen
 • schoorsteen opnieuw metselen Roelofarendsveen
 • rookkanaal houtkachel Roelofarendsveen
 • rookgasafvoer vervangen
 • rvs schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkappen kopen in Roelofarendsveen

Schoorsteenkap Kopen Roelofarendsveen

schoorsteenkappen plaatsen in RoelofarendsveenWilt u een schoorsteenkap kopen in Roelofarendsveen!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij bieden de beste schoorsteenkappen in Roelofarendsveen. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert ook de meest beste schoorsteenkap in Roelofarendsveen NL-ZH. Vandermeij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste vierkante schoorsteenkap en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Roelofarendsveen

Rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen

enkelwandig rookkanaal plaatsen in RoelofarendsveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is erkend schoorsteenveegbedrijf prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Roelofarendsveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in RoelofarendsveenEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, roetkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw gashaard
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen renovatie in Roelofarendsveen

Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen

complete schoorsteenrenovatie in RoelofarendsveenVoor Schoorsteen renovatie in Roelofarendsveen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Roelofarendsveen NL, zoals veel andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch aanbieden. Daar kunt u op vertrouwen!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een totale schoorsteenrenovatie wil zeggen het compleet weghalen, vervolgens opnieuw opbouwen en schoonmaken van uw schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteenrenovatie werkwijze (in grote lijnen):

 • het verwijderen van oud schoorsteen afval
 • huren en plaatsen van een bouwsteiger
 • wegslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis verwijderen
 • metselen van metsel stenen
 • aanbrengen van spouwmuurisolatie (optie)
 • plaatsen van spouwanker systeem (optioneel)
 • metsel mortel voegwerk
 • schoorsteen pot installatie
 • schoorsteen kap monteren
 • verwerken van daklood
 • dakgoot reinigen INBEGREPEN
 • schoorsteen VEGEN van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Op onze website ziet u meerdere plaatjes van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is vrijwel altijd verschillend. Bij rookkanaal of schoorsteen herstel bij meerdere schoorstenen dan bieden wij uiteraard mooie korting op de kostprijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Roelofarendsveen

algehele schoorsteenrenovatie in RoelofarendsveenU ziet hopelijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie ongeveer een week kan duren (met twee collega’s). Uw richtprijs is ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij collega’s ongeveer een hele werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Roelofarendsveen

Houtkachel kopen Roelofarendsveen

houtkachel aanschaffen RoelofarendsveenOverweegt u wellicht een beste houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook aangesloten moet worden.. Een houtkachelwinkel is meestal geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij intensief samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel NIET de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder willekeurig, merk en model pelletkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Hou er rekening mee dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Roelofarendsveen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in RoelofarendsveenHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in de levering en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of open haard kunt terecht bij Van der Meij en snel kopen tegen een goede prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • kosten inbouw houtkachel
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Roelofarendsveen

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent Hoge Rendement houtkachels, dit is een houtkachel waarmee die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Roelofarendsveen

Een beste HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een hrna een tijd van ongeveer twee uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in RoelofarendsveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u gelijk een no-nonsens advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop snel een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een rustgevende warmte in uw woning of pand via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenspecialist in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Roelofarendsveen met uitstekende aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox reinigen in Roelofarendsveen

Mechanische ventilatie schoonmaken Roelofarendsveen

meganische mvbox reinigen in RoelofarendsveenMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons geen enkel probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw uw ademhaling.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen bedrijven schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installeren
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen en/of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Roelofarendsveen

Dakgoot reinigen Roelofarendsveen

dakgoot schoonmaken RoelofarendsveenDakgoten reinigen in Roelofarendsveen kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Roelofarendsveen

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoor reiniger een klusje wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of af en toe met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Roelofarendsveen

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Roelofarendsveen

Ook voor bladvanger dakgoot} in Roelofarendsveen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Roelofarendsveen

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Roelofarendsveen

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Roelofarendsveen

Dak en schoorsteen specialist Roelofarendsveen

Schoorsteenspecialist RoelofarendsveenErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Roelofarendsveen zowel aan particulieren en bedrijven in de plaats Roelofarendsveen in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u gelijk een goed advies geven en een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Roelofarendsveen

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Roelofarendsveen; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt af en toe de mooie dorp genaamd Roelofarendsveen; een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze leuke dorp ligt qua postcode-gebied: 2370, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning snel bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen pw. bereikbaar in Roelofarendsveen, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten