Vakkundige schoorsteenservice Sassenheim

Beste Schoorsteenveger Sassenheim

ervaren Schoorsteenveger SassenheimZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Sassenheim met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel vaste klanten (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina inwoners en bedrijven bekijken wat wij als ervaren schoorsteen veger kunnen betekenen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende offerte, gedegen advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Sassenheim

Van der Meij schoorsteenveger rekent GEEN extra voorrijkosten met betrekking tot bezoek bij u in de woonplaats Sassenheim. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteen veger in Sassenheim

vakkundige schoorsteen veger SassenheimVan der Meij is een allround schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels langer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Sassenheim zoals met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen installatie
 • schoorsteen dichtmetselen Sassenheim
 • enkelwandig rookkanaal Sassenheim
 • rookgasafvoer monteren
 • roterende schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkappen vervangen in Sassenheim

Schoorsteenkap Kopen Sassenheim

schoorsteenkap kopen in SassenheimEen schoorsteenkap kopen in Sassenheim?? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Sassenheim. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf bied ook de beste schoorsteenkap in Sassenheim NL-ZH. Van der Meij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste ronde schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Sassenheim

Rookkanaal aanleggen Sassenheim

enkelwandig rookkanaal plaatsen in SassenheimWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Sassenheim

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is schoorsteenveger prima bekend met vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal plaatsen in Sassenheim

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in SassenheimEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvrij staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in Sassenheim

Schoorsteen renovatie Sassenheim

algehele schoorsteen renovatie in SassenheimVoor Schoorsteen renovatie in Sassenheim moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende specialist in schoorsteen vegen en tevens druk schoorsteenrenovatie in Sassenheim NL-ZH, zoals veel andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch informeren. Daar mag u op vertrouwen!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen renovatie?

Een volledige schoorsteenrenovatie betekent het compleet verwijderen, dan wederom metselen en reinigen van een schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteen renovatie stappen (in grote lijnen):

 • het verwijderen van oude schoorsteen afval
 • huren van een muur steiger
 • wegslijpen van de kapotte voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof verwijderen
 • metselen van metsel stenen
 • monteren van spouwmuurisolatie (optie)
 • plaatsen van spouwankersysteem (optie)
 • metsel mortel voegwerk
 • schoorsteen pot plaatsen
 • schoorsteenkap installatie
 • plaatsen daklood
 • dakgoot schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp GRATIS

Op onze website ziet u meerdere foto’s van onze eerdere restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is ongetwijfeld verschillend. In het geval van rookkanaal of schoorsteen renovatie bij meer dan 1 schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Sassenheim

gehele schoorsteen renovatie in SassenheimU begrijpt waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen renovatie circa 7 dagen zal duren (met 2 collega’s). De prijs-indicatie zal ongeveer zijn tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd twee Van der Meij medewerkers circa een hele week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen renovatie richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Sassenheim

Houtkachel kopen Sassenheim

houtkachels kopen SassenheimOverweegt u misschien een goede houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de bestelde kachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachel dealer is meestal geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij regelmatig samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij zeer goed dat een kachelwinkel NIET de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder type, merk en model pelletkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een installateur. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven haast niet te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Sassenheim.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in SassenheimHoutkachels zijn populairder geworden vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in het leveren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en direct kopen tegen een betaalbare kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • kosten inbouw houtkachel
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • scherpe prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Sassenheim

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Sassenheim

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de HR houtkachelna een stooktijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in SassenheimU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een no-nonsens advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop snel een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een rustgevende warmte in uw woning en/of pand via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenspecialist in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Sassenheim met uitstekende referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mvbox reinigen in Sassenheim

Mechanische ventilatie schoonmaken Sassenheim

mechanische mvbox schoonmaken in SassenheimMechanische ventilatie reinigen is voor ons een kleine moeite!!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een prima werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de luchtwegen.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox reinigen
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem reinigen
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot vegen Sassenheim

Dakgoot reinigen Sassenheim

dakgoot reinigen SassenheimDakgoot schoonmaken in Sassenheim kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Sassenheim

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schep of eventueel met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Sassenheim

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Sassenheim

Ook voor bladvanger groot} in Sassenheim kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Sassenheim

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Sassenheim

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Sassenheim

Dak en schoorsteen specialist Sassenheim

Schoorsteenspecialist SassenheimSchoorsteenveger Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Sassenheim aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Sassenheim in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u gelijk een professional advies overhandigen en een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Sassenheim

Van Der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Sassenheim; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt nogal vaak de Nederlandse woonplaats van Sassenheim, een woonplaats in de gemeente Teylingen. Deze fijne woonplaats bevindt zich in postcode gebied: 2170, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zullen wij met een ladder wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestellen onderdelen en accessoires mag u ons benaderen.

Van der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week beschikbaar in Sassenheim, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten