Allround schoorsteenvegers in Voorburg

Beste Schoorsteenveger Voorburg Leidschendam

beste Schoorsteenveger VoorburgZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Voorburg met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele tevreden (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat een groot risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand kunt u bekijken wat Van der Meij als vakbekwame schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

Wij geven u een GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, professioneel advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Voorburg

Van der Meij schoorsteenvegers rekent GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een afspraak bij u in de dorp Voorburg NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist in Voorburg

beste dak en schoorsteenspecialist VoorburgVan der Meij is een erkende schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de dorp Voorburg zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • schoorsteen dichtmetselen Voorburg
 • enkelwandig rookkanaal Voorburg
 • uitmonding rookgasafvoer bouwbesluit
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap kopen in Voorburg

Schoorsteenkap Kopen Voorburg

schoorsteenkap plaatsen in VoorburgEen schoorsteenkap kopen in Voorburg?? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij bieden de beste schoorsteenkappen in Voorburg NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de beste schoorsteen kap in Voorburg Nederland. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers Van der Meij Schoorsteenspecialist biedt tevens de allerbeste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste vierkante schoorsteenkap en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Voorburg

Rookkanaal aanleggen Voorburg

enkelwandig rookkanaal kopen in VoorburgWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal inspectie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Voorburg

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Voorburg

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in VoorburgEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvrij staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen renovatie in Voorburg

Schoorsteen renovatie Voorburg

complete schoorsteen renovatie in VoorburgVoor Schoorsteen renovatie in Voorburg moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede een expert in schoorstenen en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Voorburg NL, zoals veel andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch aanbieden. Daar mag u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een algehele schoorsteen renovatie betekent het compleet verwijderen, dan opnieuw opbouwen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteenrenovatie stappen (over het algemeen):

 • het verwijderen van kapot schoorsteen afval
 • plaatsen van een bouwsteiger
 • slijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis weg halen
 • metselen van nieuwe bouwstenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optie)
 • plaatsen van spouwanker systeem (optie)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteenpot monteren
 • schoorsteenkap monteren
 • plaatsen dak lood
 • dakgoot schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van rookkanaal GRATIS

Op onze website ziet u her en der foto’s van onze eerdere restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is ongetwijfeld anders. Bij schoorsteenpijp of schoorsteen renovatie van een aantal schoorstenen dan geeft Van der Meij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de kostprijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Voorburg

totale schoorsteen renovatie in VoorburgU begrijpt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 7 dagen kan duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs is tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij personeelsleden pak ‘em beet een hele werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Voorburg

Houtkachel kopen Voorburg

houtkachel aanschaffen VoorburgWilt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel handelaar is meestal geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel NIET uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder willekeurig, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Het is echt waar dat goede schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Voorburg NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in VoorburgHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in transporteren en het plaatsen van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en direct kopen tegen de allerbeste kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • houtkachel binnen inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • vloerplaat kacheltegels
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Voorburg

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Voorburg

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van ongeveer twee uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in VoorburgU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u direct een professional advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Bestel snel uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een rustgevende sfeer in uw woning of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Voorburg met uitstekende aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiebox reinigen in Voorburg

Mechanische ventilatie reinigen Voorburg

meganische ventilatiesysteem schoonmaken in VoorburgMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij zo gebeurt!!! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de luchtwegen.

Er zijn verschillenden typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem onderhoud
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag slimmer voor wat betreft mechanische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot reinigen Voorburg

Dakgoot reinigen Voorburg

dakgoot vegen VoorburgDakgootreiniging in Voorburg kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Voorburg

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoot service een taak wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Voorburg

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Voorburg

Ook voor bladvanger groot} in Voorburg kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Voorburg

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Voorburg

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Voorburg

Dak en schoorsteen specialist Voorburg

Schoorsteenspecialist VoorburgSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Voorburg aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Voorburg in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een passend advies geven met een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Voorburg

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Voorburg; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt nogal vaak de leuke dorp genaamd Voorburg; een dorp in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze mooie dorp heeft als postcode-gebied: 2270, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor stooktoestellen accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Voorburg, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten