Vakkundige schoorsteenservice Voorhout

Beste Schoorsteenveger Voorhout

vakkundige Schoorsteenveger VoorhoutZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Voorhout met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele opgewekte (allen particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand kunt u zien wat Van der Meij als ervaren schoorsteenservice voor u uit handen kunnen nemen.

U krijgt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende offerte, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Voorhout

Van der Meij schoorsteenservice rekent geen EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak bij u in de woonplaats Voorhout. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenservice Voorhout

beste schoorsteenvegers VoorhoutVan der Meij is een allround schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels 16+ jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Voorhout zoals met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen installatie
 • schoorsteen opnieuw metselen Voorhout
 • houtkachel rookkanaal Voorhout
 • aluminium rookgasafvoer
 • schoorsteenkap natuursteen
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap kopen in Voorhout

Schoorsteenkap Kopen Voorhout

schoorsteenkappen plaatsen in VoorhoutWilt u een schoorsteenkap kopen in Voorhout? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkap in Voorhout. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist bied tevens de beste schoorsteenkappen in Voorhout NL. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteenkap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf biedt tevens de beste roterende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de allerbeste vierkante schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Voorhout

Rookkanaal aanleggen Voorhout

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in VoorhoutWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Voorhout

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is schoorsteenveeg bedrijf prima bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal vervangen in Voorhout

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in VoorhoutEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw pelletkachel
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen renovatie in Voorhout

Schoorsteen renovatie Voorhout

volledige schoorsteen restauratie in VoorhoutVoor Schoorsteen renovatie in Voorhout moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede een expert in schoorstenen en tegelijkertijd ook druk schoorsteenrenovatie in Voorhout NL-ZH, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 5 tot 6 dagen zal duren (met twee collega’s). Onze prijs ligt ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd twee Van der Meij collega’s circa een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Voorhout

Houtkachel kopen Voorhout

houtkachel kopen VoorhoutWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachel shop is echter geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij geregeld samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als geen ander dat kachel winkels niet! uw houtkachel ook voor u installeert (u kunt de kachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder type, model en merk kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een erkende schoorsteenveger. Het is geen leugen dat betrouwbare schoorsteenvegers schaars zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Voorhout.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in VoorhoutHoutkachels zijn populair dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in de montage en de installatie van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of open haard kunt terecht bij Van der Meij en snel bestellen tegen de beste prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • inbouw houtkachel te koop
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • scherpe houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Voorhout

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel: dit is een houtkachel waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Voorhout

Een goede HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de hrna een tijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in VoorhoutU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een professional advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel vandaag nog een klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een knusse sfeer in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Voorhout met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mvbox schoonmaken in Voorhout

Mechanische ventilatie reinigen Voorhout

mechanische ventilatiesystem reinigen in VoorhoutMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij zo gebeurt!!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • mvbox schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem renovatie
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatiesysteem installatie en/of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Voorhout

Dakgoot reinigen Voorhout

dakgoot vegen VoorhoutDakgoot laten reinigen in Voorhout kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Voorhout

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoor reiniger een klusje wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Voorhout

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Voorhout

Ook voor bladvanger groot} in Voorhout kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Voorhout

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Voorhout

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Voorhout

Dak en schoorsteen specialist Voorhout

Schoorsteenspecialist VoorhoutSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Voorhout aan bedrijven en particulieren in de plaats Voorhout in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u ter plaatse een professional advies geven met daarbij een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Voorhout

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel particulieren en bedrijven in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Voorhout; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt regelmatig de Hollandse woonplaats genaamd Voorhout, een woonplaats in de gemeente Teylingen. Deze Hollandse woonplaats ligt in postcode gebied; 2215, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand snel komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen kunt u ons aanspreken.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. bereikbaar in Voorhout, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden: van 8 tot 8 Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten