Beste schoorsteen veger Voorschoten

Schoorsteenveger Voorschoten

erkende Schoorsteenveger VoorschotenZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Voorschoten met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel uiterst tevreden (allemaal particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat een groter risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand in deze pagina inwoners en bedrijven zien wat Van der Meij als professionele schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

U krijgt van ons gratis en vrijblijvende offerte, gedegen advies en een zeer vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Voorschoten

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN! extra voorrijkosten voor een afspraak met u in de woonplaats Voorschoten NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs.

Ervaren schoorsteenveger in Voorschoten

vakkundige dak en schoorsteenspecialist VoorschotenVan der Meij is een erkende schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Voorschoten zoals o.a. met;

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen installatie
 • een schoorsteen metselen Voorschoten
 • rookkanaal houtkachel Voorschoten
 • rvs rookgasafvoer
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap kopen in Voorschoten

Schoorsteenkap Kopen Voorschoten

schoorsteenkap plaatsen in VoorschotenU wilt een schoorsteenkap kopen in Voorschoten? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkap in Voorschoten NL-ZH. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft tevens de allerbeste schoorsteenkap in Voorschoten Nederland. Vandermeij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteen vegen levert tevens de allerbeste roterende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste ronde schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Voorschoten

Rookkanaal aanleggen Voorschoten

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in VoorschotenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart dat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Voorschoten

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Voorschoten

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal vervangen in VoorschotenEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is haast altijd gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen renovatie in Voorschoten

Schoorsteen renovatie Voorschoten

totale schoorsteenrenovatie in VoorschotenVoor Schoorsteen renovatie in Voorschoten moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen specialist en ook druk schoorsteenrenovatie in Voorschoten NL, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 5 werkdagen zal duren (met twee werknemers). Onze richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd twee Van der Meij collega’s pak ‘em beet een volledige werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Voorschoten

Houtkachel kopen Voorschoten

houtkachel aanschaffen VoorschotenOverweegt u wellicht een goede houtkachel kopen?, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel handelaar is echter geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij intensief samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij maar al te goed dat een kachelwinkel NIET uw kachel ook voor u installeert (u kunt uw kachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk elk type, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Hou er rekening mee dat vakkundige schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Voorschoten NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in VoorschotenHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het monteren en de installatie van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen een prima kwaliteit.

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw houtkachels
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • scherpe houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Voorschoten

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Voorschoten

Een goede HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in VoorschotenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een professional advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel snel een landelijk, klassiek of moderne design houthaard voor een gezellige warmte in uw woning en/of kantoor via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot reinigen GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Voorschoten met veel goede referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Voorschoten

Mechanische ventilatie vervangen Voorschoten

meganische ventilatiesystem reinigen in VoorschotenMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatie systemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de luchtwegen.

Er bestaan verschillenden soorten ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box schoonmaken
 • ventilatiesystemen renovatie schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatie wc
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag meer wijzer voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie of reinigen.

dakgoot schoonmaken Voorschoten

Dakgoot reinigen Voorschoten

dakgoot reinigen VoorschotenReinigen van dakgoten in Voorschoten is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Voorschoten

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of soms met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Voorschoten

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Voorschoten

Ook voor bladvanger groot} in Voorschoten kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Voorschoten

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Voorschoten

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Voorschoten

Dak en schoorsteen specialist Voorschoten

Schoorsteenspecialist VoorschotenSchoorsteenveger Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Voorschoten zowel aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Voorschoten in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u gelijk een goed advies aanbieden met daarbij een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Voorschoten

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Voorschoten; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt regelmatig de leuke woonplaats genaamd Voorschoten, een woonplaats in de gemeente Voorschoten. Deze Hollandse woonplaats heeft als postcode gebied; 2250, in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens dit bezoek zullen wij met een ladder wat de situatie is en wat het mag kosten.

Ook voor stooktoestel onderdelen en accessoires kunt u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Voorschoten, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten