Vakkundige schoorsteen veger Warmond

Erkende Schoorsteenveger Warmond

ervaren Schoorsteenveger WarmondZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Warmond met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele tevreden (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groot risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand inwoners en bedrijven lezen wat Van der Meij als professionele schoorsteenservice kunnen betekenen.

Voor u maken wij een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Warmond

Van der Meij schoorsteenveger hanteert GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Warmond. Van der Meij komt dus graag bij u langs.

Allround dak en schoorsteenspecialist Warmond

erkende schoorsteenservice WarmondVan der Meij is een ervaren erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen meer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Warmond zoals met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • een schoorsteen metselen Warmond
 • gas openhaard zonder rookkanaal Warmond
 • rookgasafvoer wind
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkappen vervangen in Warmond

Schoorsteenkap Kopen Warmond

schoorsteenkappen vervangen in WarmondEen schoorsteenkap kopen in Warmond?? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij leveren de beste schoorsteenkap in Warmond. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Installateur bied ook de beste schoorsteenkappen in Warmond Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Installateur biedt tevens de allerbeste roterende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste goede schoorsteenkap en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Warmond

Rookkanaal aanleggen Warmond

enkelwandig rookkanaal plaatsen in WarmondWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Warmond

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is schoorsteenveeg bedrijf uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal kopen in Warmond

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in WarmondEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een gashaard, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Warmond

Schoorsteen renovatie Warmond

volledige schoorsteenrenovatie in WarmondVoor Schoorsteen renovatie in Warmond moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede een expert in schoorstenen en tegelijkertijd ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Warmond NL, zoals veel andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon aanbieden. Daar mag u zeker van zijn!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een totale schoorsteenrenovatie betekent het compleet slopen, vervolgens opnieuw opbouwen en reinigen van een schoorsteen op uw dak.

Inzicht van schoorsteenrenovatie methode (in grote lijnen):

 • het verwijderen van oude schoorsteen puin
 • plaatsen van steigers
 • uitslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis weg halen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • aanbrengen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • monteren van spouwanker systeem (optioneel)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteen pot installatie
 • schoorsteen kap monteren
 • installeren dak lood
 • dakgoot reinigen GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u meerdere foto’s van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is altijd verschillend. Bij rookkanaal of schoorsteen renovatie bij een aantal schoorstenen dan bieden wij uiteraard aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Warmond

totale schoorsteenrenovatie in WarmondU ziet waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met twee collega’s). Onze richtprijs ligt tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij personeelsleden ongeveer een hele week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Warmond

Houtkachel kopen Warmond

houtkachel kopen WarmondOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen?, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook moet worden aangesloten… Een houtkachel dealer is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij regelmatig samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel NIET de kachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder willekeurig, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Denk erom dat vakkundige schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Warmond.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in WarmondHoutkachels zijn gewild vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is expert in het installeren en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haard kunt terecht bij Van Der Meij en snel aanschaffen tegen een uitstekende prijs!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • inbouw houtkachel
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • voordelige prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Warmond

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Warmond

Een beste HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een hrna een tijd van ongeveer twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in WarmondU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een betrouwbaar advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Koop snel uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een knusse warmte in uw huis of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Warmond met uitstekende referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box schoonmaken in Warmond

Mechanische ventilatie reinigen Warmond

mechanische ventilatiesysteem reinigen in WarmondMechanische ventilatie vervangen is voor ons zo gebeurt!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot reinigen Warmond

Dakgoot reinigen Warmond

dakgoot reinigen WarmondDakgootreiniging in Warmond kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Warmond

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgotenreiniger een opdracht wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schepje of mogelijk met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat het regenwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Warmond

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Warmond

Ook voor bladvanger regenpijp} in Warmond kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Warmond

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Warmond

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Warmond

Dak en schoorsteen specialist Warmond

Schoorsteenspecialist WarmondSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Warmond aan bedrijven en particulieren in de plaats Warmond in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een goed en passend advies geven inclusief een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteenkap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Warmond

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Warmond; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt vrij veel de Nederlandse woonplaats van Warmond, een woonplaats in de gemeente Teylingen. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcode gebied: 2360, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken. Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het zal kosten.

Ook voor stooktoestel onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week tot uw dienst in Warmond, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten