Beste Schoorsteenveger Wassenaar

Allround schoorsteen veger in Wassenaar

Erkende Schoorsteenveger Wassenaar

allround Schoorsteenveger WassenaarZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Wassenaar met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel opgewekte (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt in principe iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag door, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven bekijken wat wij als erkende dak en schoorsteenspecialist kunnen betekenen.

U krijgt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en zeer prettige klantenservice.

Schoorsteen vegen in Wassenaar

Van der Meij schoorsteenservice berekent GEEN! EXTRA voorrijkosten met betrekking tot bezoek bij u in de statistische wijk Wassenaar NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende dak en schoorsteenspecialist Wassenaar

vakkundige schoorsteenservice WassenaarVan der Meij is een ervaren schoorsteenveeg onderneming uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen meer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de statistische wijk Wassenaar zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • metselen schoorsteen prijs Wassenaar
 • rookkanaal pelletkachel Wassenaar
 • rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap cv ketel
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkappen kopen in Wassenaar

Schoorsteenkap Kopen Wassenaar

schoorsteen kap plaatsen in WassenaarWilt u een schoorsteenkap kopen in Wassenaar!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Wassenaar NL-ZH. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Installateur heeft tevens de meest beste schoorsteenkappen in Wassenaar Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de meest beste draaiende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste uitstekende schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Wassenaar

Rookkanaal aanleggen Wassenaar

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in WassenaarWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart wat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Wassenaar

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is erkend schoorsteenveegbedrijf goed expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Wassenaar

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in WassenaarEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een gashaard, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen restauratie in Wassenaar

Schoorsteen renovatie Wassenaar

volledige schoorsteenrenovatie in WassenaarVoor Schoorsteen renovatie in Wassenaar moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam schoorsteen voegbedrijf en ook zeer actief met schoorsteenrenovatie in Wassenaar NL-ZH, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteenrenovatie iets van 5 tot 6 dagen zal duren (met 2 van onze monteurs). De prijs ligt ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij medewerkers ongeveer een hele werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restauratie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Wassenaar

Houtkachel kopen Wassenaar

houtkachels aanschaffen WassenaarOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel handelaar is niet automatisch ook installatie bedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij veel samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder willekeurig, merk en model pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een erkende schoorsteenveger. Het is echt waar dat betrouwbare schoorsteenbedrijven schaars zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Wassenaar NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in WassenaarHoutkachels zijn populair gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het installeren en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen een prima prijs!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel inbouw rendement
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Wassenaar

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Wassenaar

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een hrna een tijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in WassenaarU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een betrouwbaar advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een knusse warmte in uw woning en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Wassenaar met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Wassenaar

Mechanische ventilatie schoonmaken Wassenaar

meganische ventilatiesystem schoonmaken in WassenaarMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de luchtwegen.

Er bestaan uiteenlopende soorten ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • ventilatiebox schoonmaken
 • ventilatiesystemen hoogbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen hoogbouw
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie installeren en/of reinigen.

dakgoot vegen Wassenaar

Dakgoot reinigen Wassenaar

dakgoot reinigen WassenaarDakgoot laten reinigen in Wassenaar is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Wassenaar

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgootreiniger een taak wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater wederom normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Wassenaar

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Wassenaar

Ook voor bladvanger regenpijp} in Wassenaar kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Wassenaar

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Wassenaar

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Wassenaar

Dak en schoorsteen specialist Wassenaar

dak en schoorsteen specialist WassenaarErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Wassenaar aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Wassenaar in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima!!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u direct een goed advies geven met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Wassenaar

Van Der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan particulieren en bedrijven in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Wassenaar; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt met regelmaat de mooie statistische wijk genaamd Wassenaar; een statistische wijk in de gemeente Wassenaar. Deze mooie statistische wijk heeft als postcodegebied; 2240, in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal kosten.

Ook voor schoorsteenkap accessoires en onderdelen mag u ons bereiken.

Van der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week bereikbaar in Wassenaar, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten