Vakkundige schoorsteenveger Zoeterwoude

Erkende Schoorsteenveger Zoeterwoude

erkende Schoorsteenveger ZoeterwoudeZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Zoeterwoude met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel tevreden (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteen brand. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand kan iedereen zien wat wij als erkende schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

U krijgt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en zeer prettige klanten-service.

Schoorsteen vegen in Zoeterwoude

Van der Meij schoorsteenservice berekent GEEN! EXTRA voorrijdkosten voor een werkbezoek met u in de woonplaats Zoeterwoude NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger in Zoeterwoude

vakkundige schoorsteen veger ZoeterwoudeVan der Meij is een erkende schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f inmiddels langer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Zoeterwoude zoals onder andere met:

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen repareren
 • nieuwe schoorsteen metselen Zoeterwoude
 • pelletkachel rookkanaal Zoeterwoude
 • gegalvaniseerde rookgasafvoer
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap kopen in Zoeterwoude

Schoorsteenkap Kopen Zoeterwoude

schoorsteen kap kopen in ZoeterwoudeWilt u een schoorsteenkap kopen in Zoeterwoude?? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkap in Zoeterwoude NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger bied ook de meest beste schoorsteen kap in Zoeterwoude Nederland. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Installateur heeft tevens de beste draaiende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de beste vierkante schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Zoeterwoude

Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in ZoeterwoudeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Wij zijn als installateur uitstekend ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal kopen in Zoeterwoude

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in ZoeterwoudeEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Pas dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen renovatie in Zoeterwoude

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude

algehele schoorsteen renovatie in ZoeterwoudeVoor Schoorsteen renovatie in Zoeterwoude moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende schoorsteen voegbedrijf en tegelijkertijd ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Zoeterwoude NL, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren doet NIET in dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon mededelen. Daar mag u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een complete schoorsteen renovatie betekent het compleet verwijderen, dan opnieuw metselen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Inzicht van schoorsteen restauratie methode (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen afval
 • huren en plaatsen van steigers
 • slijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis weg halen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • plaatsen van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • monteren van spouwanker-systeem (optioneel)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteenpot installeren
 • schoorsteenkap plaatsen
 • installatie daklood
 • dakgoten reinigen INBEGREPEN
 • schoorsteen VEGEN van rookafvoerkanaal GRATIS

Via deze website ziet u o.a. plaatjes van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is altijd verschillend. Indien rookkanaal of schoorsteen herstel van een aantal schoorstenen dan bieden wij ongetwijfeld mooie korting op de kostprijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Zoeterwoude

gehele schoorsteen renovatie in ZoeterwoudeU begrijpt hopelijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie ongeveer 5 tot 6 dagen zal duren (met twee werknemers). Uw richtprijs is ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij personeelsleden circa een hele week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Zoeterwoude

Houtkachel kopen Zoeterwoude

houtkachels aanschaffen ZoeterwoudeOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen?, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de bestelde kachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachelwinkel is niet automatisch ook schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij nauw samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder type, model en merk houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Het is geen geheim dat vakkundige schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Zoeterwoude NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in ZoeterwoudeHoutkachels zijn populairder geworden vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in het installeren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels en open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk kopen tegen een goede prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • pelletkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Zoeterwoude

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Zoeterwoude

Een goede HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw hrna een tijd van ongeveer twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in ZoeterwoudeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een no-nonsens advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Bestel snel een moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een warme warmte in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoten reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Zoeterwoude met uitstekende referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem schoonmaken in Zoeterwoude

Mechanische ventilatie reinigen Zoeterwoude

meganische ventilatiesystem reinigen in ZoeterwoudeMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons geen probleem! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mvbox plaatsen
 • ventilatiesystemen bedrijven reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen huis
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag verstandiger op het gebied van mechanische ventilatie systemen of reinigen.

dakgoot reinigen Zoeterwoude

Dakgoot reinigen Zoeterwoude

dakgoot schoonmaken ZoeterwoudeDakgoot laten reinigen in Zoeterwoude is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zoeterwoude

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgootreiniger een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Zoeterwoude

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Zoeterwoude

Ook voor bladvanger groot} in Zoeterwoude kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Zoeterwoude

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zoeterwoude

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zoeterwoude

Dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude

Schoorsteenspecialist ZoeterwoudeErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Zoeterwoude in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een passend advies aanbieden inclusief een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Zoeterwoude

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Zoeterwoude; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt regelmatig de Nederlandse woonplaats van Zoeterwoude, een woonplaats in de gemeente Zoeterwoude. Deze fijne woonplaats ligt in postcodegebied; 2380, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het mag kosten.

Overigens ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij benaderen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen per week tot uw dienst in Zoeterwoude, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten