Beste schoorsteenservice in Zwaanshoek

Beste Schoorsteenveger Zwaanshoek

ervaren Schoorsteenveger ZwaanshoekZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zwaanshoek met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele tevreden (allen particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groot risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand in deze pagina kunt u zien wat Van der Meij als professionele schoorsteenservice kunnen uitvoeren.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende offerte, gedegen advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Zwaanshoek

Van der Meij schoorsteenservice rekent geen EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak met u in de woonplaats Zwaanshoek NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteen veger in Zwaanshoek

ervaren schoorsteenservice ZwaanshoekVan der Meij is een allround erkend schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen langer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Zwaanshoek zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • een schoorsteen metselen Zwaanshoek
 • pelletkachel rookkanaal Zwaanshoek
 • rookgasafvoer vervangen kosten
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteen kap vervangen in Zwaanshoek

Schoorsteenkap Kopen Zwaanshoek

schoorsteen kap kopen in ZwaanshoekWilt u een schoorsteenkap kopen in Zwaanshoek!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Zwaanshoek. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger bied tevens de meest beste schoorsteenkappen in Zwaanshoek Nederland. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Schoorsteenspecialist biedt tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de allerbeste uitstekende schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Zwaanshoek

Rookkanaal aanleggen Zwaanshoek

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in ZwaanshoekWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zwaanshoek

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Zwaanshoek

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in ZwaanshoekEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteenrenovatie in Zwaanshoek

Schoorsteen renovatie Zwaanshoek

gehele schoorsteen restauratie in ZwaanshoekVoor Schoorsteen renovatie in Zwaanshoek moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een betere een schoorsteenveegbedrijf en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Zwaanshoek NL, zoals veel andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie circa 5 werkdagen zal duren (met twee collega’s). Uw richtprijs ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers ongeveer een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen renovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels aanschaffen in Zwaanshoek

Houtkachel kopen Zwaanshoek

houtkachel aanschaffen ZwaanshoekWilt u misschien een beste houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel vinden
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachel shop is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel NIET uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Denk erom dat vakkundige schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Zwaanshoek.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in ZwaanshoekHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het leveren en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en snel aanschaffen tegen een goede prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • inbouw houtkachels
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • voordelige prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Zwaanshoek

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Zwaanshoek

Een goede HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw hrna een stooktijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Van der Meij levert onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in ZwaanshoekU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een professional advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Bestel vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een warme sfeer in uw huis of pand via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Zwaanshoek met uitstekende aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box schoonmaken in Zwaanshoek

Mechanische ventilatie vervangen Zwaanshoek

mechanische ventilatie schoonmaken in ZwaanshoekMechanische ventilatie vervangen is voor ons geen probleem! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn verschillenden soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatie systemen en/of schoonmaken.

dakgoot reinigen Zwaanshoek

Dakgoot reinigen Zwaanshoek

dakgoot schoonmaken ZwaanshoekDakgoot schoonmaken in Zwaanshoek kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zwaanshoek

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgotenreiniger een opdracht die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Zwaanshoek

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Zwaanshoek

Ook voor bladvanger regenpijp} in Zwaanshoek kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Zwaanshoek

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zwaanshoek

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Zwaanshoek

Dak en schoorsteen specialist Zwaanshoek

dak en schoorsteen specialist ZwaanshoekErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Zwaanshoek zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Zwaanshoek in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Prima!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u direct een professional advies overhandigen en een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Zwaanshoek

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Zwaanshoek; Van der Meij schoorsteen vegen bezoekt nogal vaak de mooie woonplaats van Zwaanshoek, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze fijne woonplaats heeft als postcodegebied: 1160, in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het zal kosten.

Ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij benaderen.

Van der Meij Dakwerker staat 7 dagen per week beschikbaar in Zwaanshoek, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten