Erkende schoorsteenveger Zwanenburg

Beste Schoorsteenveger Zwanenburg

erkende Schoorsteenveger ZwanenburgZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zwanenburg met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele uiterst tevreden (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!.

Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen branden, lees daarom gerust verder, in deze pagina kan iedereen zien wat Van der Meij als vakbekwame dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

Wij maken voor u gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Zwanenburg

Van der Meij schoorsteenvegers rekent GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een bezoek bij u in de woonplaats Zwanenburg. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenveger Zwanenburg

ervaren schoorsteenvegers ZwanenburgVan der Meij is een erkende schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Zwanenburg zoals met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen verwijderen
 • metselen schoorsteen prijs Zwanenburg
 • warmfire rookkanaal Zwanenburg
 • rookgasafvoer pelletkachel
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen vervangen in Zwanenburg

Schoorsteenkap Kopen Zwanenburg

schoorsteenkappen kopen in ZwanenburgEen schoorsteenkap kopen in Zwanenburg?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkappen in Zwanenburg. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de allerbeste schoorsteen kap in Zwanenburg NL-ZH. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerker Van der Meij Schoorsteen veger levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Zwanenburg

Rookkanaal aanleggen Zwanenburg

enkel-wandig rookkanaal kopen in ZwanenburgWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zwanenburg

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Zwanenburg

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in ZwanenburgEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Zwanenburg

Schoorsteen renovatie Zwanenburg

gehele schoorsteen restauratie in ZwanenburgVoor Schoorsteen renovatie in Zwanenburg moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren een schoorsteenveegbedrijf en ook druk schoorsteenrenovatie in Zwanenburg NL, zoals vele andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken heeft met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie iets van 5 tot 6 dagen kan duren (met twee van onze monteurs). Onze prijs-indicatie ligt ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers circa een hele week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Zwanenburg

Houtkachel kopen Zwanenburg

houtkachels kopen ZwanenburgOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden! Een houtkachel wederverkoper is niet zozeer een installateur, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij veel samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij als specialist dat kachel winkels niet! uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de kachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut elk type, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Denk erom dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven schaars zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Zwanenburg.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in ZwanenburgHoutkachels zijn populairder geworden gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in de montage en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel en open haarden kunt terecht bij Van der Meij en snel aanschaffen tegen de allerbeste prijs!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • pelletkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • vloerplaat kacheltegels
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Zwanenburg

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Zwanenburg

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de hrna een stooktijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in ZwanenburgU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een professional advies, kostprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel snel een moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een rustgevende warmte in uw woning of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Zwanenburg met uitstekende aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische MV box reinigen in Zwanenburg

Mechanische ventilatie reinigen Zwanenburg

mechanische ventilatiesysteem schoonmaken in ZwanenburgMechanische ventilatie reinigen is voor ons geen probleem! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan diverse soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen woningen specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem reinigen
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en/of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Zwanenburg

Dakgoot reinigen Zwanenburg

dakgoot reinigen ZwanenburgReinigen van dakgoten in Zwanenburg kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zwanenburg

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoot service een klus wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schepje of eventueel met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Zwanenburg

Niet alleen reinigen van dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Zwanenburg

Ook voor bladvanger dakgoot} in Zwanenburg kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Zwanenburg

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zwanenburg

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zwanenburg

Dak en schoorsteen specialist Zwanenburg

Schoorsteenspecialist ZwanenburgErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Zwanenburg zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Zwanenburg in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u vrijwel direct een betrouwbaar advies geven inclusief een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Zwanenburg

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Zwanenburg; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt best vaak de mooie woonplaats van Zwanenburg; een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze mooie woonplaats bevindt zich in postcode-gebied: 1160, gelegen in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij met een ladder kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag kosten.

Overigens ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Zwanenburg, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten