Beste schoorsteenveger in Nieuwkoop

Beste Schoorsteenveger Nieuwkoop

allround Schoorsteenveger NieuwkoopZoekt u de beste Schoorsteenveger in Nieuwkoop met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Van der Meij schoorsteenvegers worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel enthousiaste (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand kunt u bekijken wat wij als professionele schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

U krijgt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en de meest vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Nieuwkoop

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist rekent GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Nieuwkoop NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenservice in Nieuwkoop

vakkundige schoorsteenvegers NieuwkoopVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen langer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Nieuwkoop zoals met;

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • een schoorsteen metselen Nieuwkoop
 • dubbelwandig rookkanaal Nieuwkoop
 • hoe lang mag een rookgasafvoer zijn
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen kopen in Nieuwkoop

Schoorsteenkap Kopen Nieuwkoop

schoorsteenkap plaatsen in NieuwkoopWilt u een schoorsteenkap kopen in Nieuwkoop? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Nieuwkoop NL-ZH. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers levert ook de meest beste schoorsteenkap in Nieuwkoop Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerkers Van Der Meij Installateur heeft tevens de meest beste draaiende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste goede schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal aanleggen in Nieuwkoop

Rookkanaal aanleggen Nieuwkoop

enkelwandig rookkanaal aanleggen in NieuwkoopWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal installeren, is een vak apart dat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Nieuwkoop

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveger uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal plaatsen in Nieuwkoop

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in NieuwkoopEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteenrenovatie in Nieuwkoop

Schoorsteen renovatie Nieuwkoop

volledige schoorsteen renovatie in NieuwkoopVoor Schoorsteen renovatie in Nieuwkoop moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede een expert in schoorstenen en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Nieuwkoop NL, zoals veel andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken heeft met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen renovatie ongeveer 7 dagen zal duren (met twee werknemers). De richtprijs is ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd twee Van der Meij personeelsleden circa een werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Nieuwkoop

Houtkachel kopen Nieuwkoop

houtkachels aanschaffen NieuwkoopWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook moet worden aangesloten! Een houtkachel shop is meestal geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij intensief samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels niet! uw kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het meest geschikt zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut elk type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een installateur. Het is geen leugen dat vakkundige schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Nieuwkoop NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in NieuwkoopHoutkachels zijn populair dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de montage en het plaatsen van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachels en openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en snel bestellen tegen een goede prijs!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw kopen
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • vloerplaat kacheltegels
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Nieuwkoop

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Nieuwkoop

Een beste HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in NieuwkoopU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een goed en passend advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop snel uw landelijk, klassiek of moderne model houthaard voor een gezellige sfeer in uw woning of kantoor via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoten reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Nieuwkoop met veel goede aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie schoonmaken in Nieuwkoop

Mechanische ventilatie schoonmaken Nieuwkoop

meganische ventilatiebox reinigen in NieuwkoopMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons een kleine moeite!!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan diverse soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • ventilatiebox plaatsen
 • ventilatiesystemen renovatie specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem onderhoud
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatiesysteem installatie en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Nieuwkoop

Dakgoot reinigen Nieuwkoop

dakgoot vegen NieuwkoopDakgoot laten reinigen in Nieuwkoop kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Nieuwkoop

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een klus wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Nieuwkoop

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Nieuwkoop

Ook voor bladvanger groot} in Nieuwkoop kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Nieuwkoop

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Nieuwkoop

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Nieuwkoop

Dak en schoorsteen specialist Nieuwkoop

Schoorsteenspecialist NieuwkoopErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Nieuwkoop zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Nieuwkoop in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u vrijwel direct een betrouwbaar advies aanbieden met daarbij een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Nieuwkoop

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan particulieren en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Nieuwkoop; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt best vaak de Hollandse woonplaats van Nieuwkoop; een woonplaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze mooie woonplaats bevindt zich in postcodegebied; 2420, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens dit bezoek zullen wij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het zal gaan kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap accessoires en onderdelen mag u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Dakwerker staat 7 dagen pw. beschikbaar in Nieuwkoop, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten