Beste schoorsteenveger Overveen

Erkende Schoorsteenveger Overveen

allround Schoorsteenveger OverveenZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Overveen met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele tevreden (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteen brand. Van der Meij Dakwerkers voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina inwoners en bedrijven zien wat wij als professionele schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Overveen

Van der Meij schoorsteenvegers berekent GEEN! EXTRA voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de woonplaats Overveen. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenvegers in Overveen

erkende schoorsteenservice OverveenVan der Meij is een allround schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels meer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Overveen zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • metselen schoorsteen prijs Overveen
 • dubbelwandig rookkanaal Overveen
 • houtkachel rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap plaatsen in Overveen

Schoorsteenkap Kopen Overveen

schoorsteenkap plaatsen in OverveenU wilt een schoorsteenkap kopen in Overveen!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij leveren de beste schoorsteenkap in Overveen. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist heeft ook de beste schoorsteenkap in Overveen Nederland. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerkers Van Der Meij Installateur biedt tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste uitstekende schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal plaatsen in Overveen

Rookkanaal aanleggen Overveen

enkelwandig rookkanaal kopen in OverveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Overveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Wij zijn als installateur goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal aanleggen in Overveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in OverveenEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen restauratie in Overveen

Schoorsteen renovatie Overveen

gehele schoorsteen renovatie in OverveenVoor Schoorsteen renovatie in Overveen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende een expert in schoorstenen en ook actief met schoorsteenrenovatie in Overveen NL-ZH, zoals vele andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portemonnee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteenrenovatie circa een week kan duren (met twee collega’s). Onze richtprijs ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij collega’s ongeveer een volledige week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Overveen

Houtkachel kopen Overveen

houtkachels aanschaffen OverveenOverweegt u eventueel een goede houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachel shop is niet automatisch ook ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij veel samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij zeer goed dat een kachelwinkel NIET uw kachel ook voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het beste zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld elk type, model en merk kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installatie bedrijf. Hou er rekening mee dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven schaars zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Overveen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante haarden
 • Verticale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in OverveenHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in de montage en het plaatsen van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachel en open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en snel kopen tegen de beste prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • houtkachel binnen inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Overveen

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Overveen

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in OverveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een professional advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Koop snel een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een warme sfeer in uw huis of gebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Overveen met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie schoonmaken in Overveen

Mechanische ventilatie reinigen Overveen

meganische ventilatiesystem schoonmaken in OverveenMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen woningen specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem schoonmaken
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag slimmer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen of schoonmaken.

dakgoot reinigen Overveen

Dakgoot reinigen Overveen

dakgoot reinigen OverveenReinigen dakgoten in Overveen kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Overveen

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of af en toe met een hogedrukspuit. Camera gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Overveen

Niet alleen reinigen van dakgoten maar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor boombladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Overveen

Ook voor bladvanger groot} in Overveen kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Overveen

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Overveen

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Overveen

Dak en schoorsteen specialist Overveen

Schoorsteenspecialist OverveenSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Overveen zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Overveen in de provincie Noord-Holland.

Geïnteresseerd!? Uitstekend! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan Van der Meij u vrijwel direct een passend advies overhandigen met een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Overveen

Van der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bewoners en bedrijven in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Overveen; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt geregeld de Hollandse woonplaats van Overveen, een woonplaats in de gemeente Bloemendaal. Deze leuke woonplaats ligt in postcodegebied: 2050, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zullen wij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestel onderdelen en accessoires kunt u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen per week bereikbaar in Overveen, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar: van 8 tot 8 Bel 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten