Beste schoorsteenvegers Pijnacker

Schoorsteenveger Pijnacker

beste Schoorsteenveger PijnackerZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Pijnacker met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele enthousiaste (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het risico van schoorsteen brand. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand in deze pagina kan iedereen bekijken wat Van der Meij als erkende schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

Wij geven u een GRATIS en vrijblijvende offerte, professioneel advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Pijnacker

Van der Meij schoorsteenservice berekent GEEN EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak bij u in de woonplaats Pijnacker. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenveger in Pijnacker

beste schoorsteen veger PijnackerVan der Meij is een allround erkend schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen langer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Pijnacker zoals onder andere met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • metselen schoorsteen prijs Pijnacker
 • enkelwandig rookkanaal Pijnacker
 • rookgasafvoer wind
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkap vervangen in Pijnacker

Schoorsteenkap Kopen Pijnacker

schoorsteenkap plaatsen in PijnackerEen schoorsteenkap kopen in Pijnacker? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Pijnacker. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Installateur levert tevens de meest beste schoorsteen kap in Pijnacker NL. Van der Meij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Schoorsteenvegers biedt tevens de meest beste draaiende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste goede schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Pijnacker

Rookkanaal aanleggen Pijnacker

enkel-wandig rook-kanaal kopen in PijnackerWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Pijnacker

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal kopen in Pijnacker

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in PijnackerEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Wees dan op uw hoede dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Pijnacker

Schoorsteen renovatie Pijnacker

totale schoorsteen renovatie in PijnackerVoor Schoorsteen renovatie in Pijnacker moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een goede een expert in schoorstenen en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Pijnacker NL, zoals veel andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenveger weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie circa 7 dagen kan duren (met 2 collega’s). Onze richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s ongeveer een volledige werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Pijnacker

Houtkachel kopen Pijnacker

houtkachel aanschaffen PijnackerOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel bezoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de houtkachel (die u koopt) ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachelwinkel is echter geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk voor u het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker elk type, model en merk kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een installateur. Het is geen leugen dat betrouwbare schoorsteenbedrijven schaars zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Pijnacker.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in PijnackerHoutkachels zijn gewild vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het installeren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en direct bestellen tegen een goede prijs!!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • scherpe houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Pijnacker

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een “Hoge Rendement” houtkachel: dit is een houtkachel waarbij die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Pijnacker

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in PijnackerU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u direct een goed advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel snel uw klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een gezellige warmte in uw woning of kantoor via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Pijnacker met uitstekende referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische MV box schoonmaken in Pijnacker

Mechanische ventilatie reinigen Pijnacker

meganische mv box schoonmaken in PijnackerMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij een kleine moeite! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de luchtwegen.

Er zijn diverse soorten ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • mv box reinigen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem huis
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatiesysteem installatie of schoonmaken.

dakgoot reinigen Pijnacker

Dakgoot reinigen Pijnacker

dakgoot vegen PijnackerDakgoot laten reinigen in Pijnacker kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Pijnacker

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een opdracht wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of eventueel met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Pijnacker

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Pijnacker

Ook voor bladvanger groot} in Pijnacker kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen op deze manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Pijnacker

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Pijnacker

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Pijnacker

Dak en schoorsteen specialist Pijnacker

dak en schoorsteen specialist PijnackerErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Pijnacker aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Pijnacker in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!!! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een professional advies aanbieden inclusief een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Pijnacker

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Pijnacker; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt af en toe de Nederlandse woonplaats van Pijnacker, een woonplaats in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze Hollandse woonplaats bevindt zich in postcode-gebied: 2640, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens wat de situatie is en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen mag u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. bereikbaar in Pijnacker, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten