Vakkundige schoorsteenvegers in Rijswijk

Beste Schoorsteenveger Rijswijk

ervaren Schoorsteenveger RijswijkZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Rijswijk met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel uiterst tevreden (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand inwoners en bedrijven lezen wat Van der Meij als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

Voor u maken wij een gratis en vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Rijswijk

Van der Meij schoorsteen veger hanteert GEEN! extra voorrijdkosten met betrekking tot afspraak met u in de wijk Rijswijk NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenvegers in Rijswijk

beste schoorsteen veger RijswijkVan der Meij is een erkende erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de wijk Rijswijk zoals o.a. met;

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen voegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Rijswijk
 • gas openhaard zonder rookkanaal Rijswijk
 • rookgasafvoer meerdere ketels
 • prefab schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Rijswijk

Schoorsteenkap Kopen Rijswijk

schoorsteen kap vervangen in RijswijkWilt u een schoorsteenkap kopen in Rijswijk!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkappen in Rijswijk NL-ZH. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf bied ook de allerbeste schoorsteenkap in Rijswijk NL. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de beste vierkante schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal plaatsen in Rijswijk

Rookkanaal aanleggen Rijswijk

enkel-wandig rook-kanaal kopen in RijswijkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep dat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Rijswijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Rijswijk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal kopen in RijswijkEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is haast altijd gemaakt van roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een rookkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen renovatie in Rijswijk

Schoorsteen renovatie Rijswijk

gehele schoorsteen restauratie in RijswijkVoor Schoorsteen renovatie in Rijswijk moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende een schoorsteenveegbedrijf en tevens druk schoorsteenrenovatie in Rijswijk NL, zoals vele andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie iets van 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 collega’s). De prijs-indicatie ligt ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een hele week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Rijswijk

Houtkachel kopen Rijswijk

houtkachels aanschaffen RijswijkWilt u eventueel een goede houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 uw nieuwe houtkachel ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel verkoper is meestal geen installateur, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij nauw samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij zeer goed dat een kachelwinkel NIET de houthaard OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het beste zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk elk type, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Hou er rekening mee dat vakkundige schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Rijswijk NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in RijswijkHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de installatie en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen de beste kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • inbouw kachel ventilator
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Rijswijk

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Rijswijk

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Van der Meij levert onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in RijswijkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een goed en passend advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop vandaag nog een klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw huis of pand via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Rijswijk met veel goede referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Rijswijk

Mechanische ventilatie schoonmaken Rijswijk

mechanische ventilatiesysteem schoonmaken in RijswijkMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons geen probleem! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de luchtwegen.

Er bestaan diverse soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • ventilatiebox schoonmaken
 • ventilatiesystemen hoogbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem huis
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen of reinigen.

dakgoot reinigen Rijswijk

Dakgoot reinigen Rijswijk

dakgoot vegen RijswijkReinigen dakgoten in Rijswijk is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Rijswijk

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgootreiniger een taak wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of eventueel met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat uw hemelwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw pand of wordt opgevangen in uw regen ton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Rijswijk

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht waardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Rijswijk

Ook voor bladvanger groot} in Rijswijk kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Rijswijk

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Rijswijk

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Rijswijk

Dak en schoorsteen specialist Rijswijk

Schoorsteenspecialist RijswijkSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Rijswijk zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Rijswijk in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima!!! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een goed advies aanbieden en een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Rijswijk

Van der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bewoners en bedrijven in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Rijswijk; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt geregeld de Hollandse wijk genaamd Rijswijk, een wijk in de gemeente Rijswijk. Deze leuke wijk heeft als postcode gebied: 2280, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen inspecteren. Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Overigens ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires mag u ons aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Rijswijk, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten