Erkende schoorsteenservice Ruigenhoek

Beste Schoorsteenveger Ruigenhoek

allround Schoorsteenveger RuigenhoekZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Ruigenhoek met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel vaste klanten (allen particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat het risico van schoorsteen brand. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand inwoners en bedrijven bekijken wat wij als vakbekwame schoorsteenservice kunnen betekenen.

Wij maken voor u gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Ruigenhoek

Van der Meij schoorsteenveger hanteert geen extra voorrijkosten voor een bezoek bij u in de buurtschap Ruigenhoek. Wij komen dus graag bij u langs.

Erkende schoorsteen veger in Ruigenhoek

ervaren schoorsteenveger RuigenhoekVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels langer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de buurtschap Ruigenhoek zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • een schoorsteen metselen Ruigenhoek
 • houtkachel rookkanaal Ruigenhoek
 • rookgasafvoer installeren
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen plaatsen in Ruigenhoek

Schoorsteenkap Kopen Ruigenhoek

schoorsteenkappen vervangen in RuigenhoekWilt u een schoorsteenkap kopen in Ruigenhoek?? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkappen in Ruigenhoek. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger heeft ook de meest beste schoorsteenkap in Ruigenhoek Nederland. Vandermeij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van Der Meij Installateur levert tevens de beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste goede schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Ruigenhoek

Rookkanaal aanleggen Ruigenhoek

enkel-wandig rookkanaal vervangen in RuigenhoekWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal laten plaatsen, is een specialistisch beroep dat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Ruigenhoek

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf prima bekend met vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Ruigenhoek

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in RuigenhoekEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Ruigenhoek

Schoorsteen renovatie Ruigenhoek

complete schoorsteen restauratie in RuigenhoekVoor Schoorsteen renovatie in Ruigenhoek moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam schoorsteen voegbedrijf en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Ruigenhoek NL, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch mededelen. Daar kunt u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een complete schoorsteenrenovatie betekent het compleet slopen, vervolgens weer opbouwen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteen restauratie methode (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen afval
 • huren van een muur steiger
 • wegslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof weg halen
 • kopen en metselen van nieuwe bouwstenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • monteren van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteen pot plaatsen
 • schoorsteenkap plaatsen
 • plaatsen dak lood
 • dakgoten reinigen INBEGREPEN
 • schoorsteen VEGEN van rookkanaal GRATIS

Via deze website ziet u her en der foto’s van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is echter anders. Bij rookkanaal of schoorsteen herstel van een aantal schoorstenen dan geeft Van der Meij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Ruigenhoek

gehele schoorsteen restauratie in RuigenhoekU begrijpt waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie iets van 7 dagen zal duren (met 2 werknemers). Onze prijs-indicatie is ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden ongeveer een volledige week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Ruigenhoek

Houtkachel kopen Ruigenhoek

houtkachel aanschaffen RuigenhoekOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 uw nieuwe houtkachel ook moet worden aangesloten.. Een houtkachel dealer is niet automatisch ook schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten wij als specialist dat kachel winkels NIET uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder type, model en merk pelletkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een erkende schoorsteenveger. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Ruigenhoek.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in RuigenhoekHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de montage en de installatie van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en direct aanschaffen tegen de allerbeste prijs!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • inbouw houtkachel
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Ruigenhoek

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Ruigenhoek

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in RuigenhoekU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een professional advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Koop snel een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een knusse warmte in uw woning en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Ruigenhoek met uitstekende aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesystem schoonmaken in Ruigenhoek

Mechanische ventilatie schoonmaken Ruigenhoek

meganische ventilatiesysteem reinigen in RuigenhoekMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij zo gebeurt!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw luchtwegen.

Er bestaan diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • installateur ventilatiesystemen
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatiesysteem installatie en schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Ruigenhoek

Dakgoot reinigen Ruigenhoek

dakgoot vegen RuigenhoekDakgootreiniging in Ruigenhoek kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Ruigenhoek

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgootreiniger een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of mogelijk met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Ruigenhoek

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht waardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Ruigenhoek

Ook voor bladvanger dakgoot} in Ruigenhoek kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Ruigenhoek

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Ruigenhoek

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Ruigenhoek

Dak en schoorsteen specialist Ruigenhoek

dak en schoorsteen specialist RuigenhoekSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Ruigenhoek aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Ruigenhoek in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!!! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u onmiddelijk een no-nonsens advies geven en een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Ruigenhoek

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Ruigenhoek; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt met regelmaat de mooie buurtschap genaamd Ruigenhoek; een buurtschap in de gemeente Noordwijkerhout. Deze leuke buurtschap ligt qua postcode gebied; 2190, in onze Hollandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand snel bezoeken. Tijdens onze inspectie zullen wij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal kosten.

Overigens ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen per week bereikbaar in Ruigenhoek, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van van 8 tot 8 Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten