Ervaren schoorsteenveger Santpoort-Noord

Erkende Schoorsteenveger Santpoort-Noord

allround Schoorsteenveger Santpoort-NoordZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Santpoort-Noord met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel enthousiaste (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat het risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand inwoners en bedrijven lezen wat wij als ervaren schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

U ontvangt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Santpoort-Noord

Van der Meij schoorsteenveger berekent GEEN! EXTRA voorrijdkosten voor een afspraak bij u in de woonplaats Santpoort-Noord NL-NH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist Santpoort-Noord

erkende schoorsteenveger Santpoort-NoordVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Santpoort-Noord zoals onder andere met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen installatie
 • schoorsteen opnieuw metselen Santpoort-Noord
 • dubbelwandig rookkanaal Santpoort-Noord
 • uitmonding rookgasafvoer bouwbesluit
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen kopen in Santpoort-Noord

Schoorsteenkap Kopen Santpoort-Noord

schoorsteen kap vervangen in Santpoort-NoordEen schoorsteenkap kopen in Santpoort-Noord!? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Santpoort-Noord. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen bied ook de meest beste schoorsteen kap in Santpoort-Noord NL. Vandermeij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenvegers Van Der Meij Installateur heeft tevens de beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Santpoort-Noord

Rookkanaal aanleggen Santpoort-Noord

enkelwandig rookkanaal kopen in Santpoort-NoordWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Santpoort-Noord

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Wij zijn als installateur prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal kopen in Santpoort-Noord

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal kopen in Santpoort-NoordEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een rookkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Santpoort-Noord

Schoorsteen renovatie Santpoort-Noord

totale schoorsteen restauratie in Santpoort-NoordVoor Schoorsteen renovatie in Santpoort-Noord moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een ervaren een expert in schoorstenen en ook actief met schoorsteenrenovatie in Santpoort-Noord NL, zoals vele andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer een week zal duren (met 2 van onze monteurs). De richtprijs zal ongeveer zijn tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd twee Van der Meij collega’s pak ‘em beet een werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Santpoort-Noord

Houtkachel kopen Santpoort-Noord

houtkachels aanschaffen Santpoort-NoordWilt u misschien een goede houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachel wederverkoper is niet zozeer een installateur, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij regelmatig samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij als specialist dat een kachelwinkel NIET de houthaard ook voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut elk type, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een erkende schoorsteenveger. Denk erom dat goede schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Santpoort-Noord.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in Santpoort-NoordHoutkachels worden steeds meer gewild dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in het installeren en de installatie van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en snel kopen tegen een uitstekende prijs!!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • voordelige prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Santpoort-Noord

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een “Hoge Rendement” houtkachel: dit is een houtkachel waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Santpoort-Noord

Een goede hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de hrna een stooktijd van ongeveer 2 uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in Santpoort-NoordU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u direct een professional advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Koop snel een moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw woning of gebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Santpoort-Noord met veel goede referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiesystem schoonmaken in Santpoort-Noord

Mechanische ventilatie vervangen Santpoort-Noord

meganische ventilatiebox schoonmaken in Santpoort-NoordMechanische ventilatie vervangen is voor ons een kleine moeite!!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw uw ademhaling.

Er bestaan diverse soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen huis specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installeren
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot reinigen Santpoort-Noord

Dakgoot reinigen Santpoort-Noord

dakgoot schoonmaken Santpoort-NoordDakgoot schoonmaken in Santpoort-Noord is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Santpoort-Noord

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een taak die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of mogelijk met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat het regenwater wederom normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Santpoort-Noord

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Santpoort-Noord

Ook voor bladvanger groot} in Santpoort-Noord kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Santpoort-Noord

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Santpoort-Noord

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Santpoort-Noord

Dak en schoorsteen specialist Santpoort-Noord

dak en schoorsteen specialist Santpoort-NoordSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Santpoort-Noord aan bedrijven en gezinnen in de plaats Santpoort-Noord in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u vrijwel direct een betrouwbaar advies overhandigen met een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Santpoort-Noord

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Santpoort-Noord; Van der Meij schoorsteen vegen bezoekt nogal vaak de Hollandse woonplaats van Santpoort-Noord, een woonplaats in de gemeente Velsen. Deze mooie woonplaats bevindt zich in postcode gebied; 2070, gelegen in onze Hollandse provincie Noord-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens kijken hoe het er echt voor staat en wat het zal kosten.

Overigens ook voor stooktoestellen accessoires en onderdelen mag u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. beschikbaar in Santpoort-Noord, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten