Ervaren schoorsteenveger in Santpoort-Zuid

Schoorsteenveger Santpoort-Zuid

vakkundige Schoorsteenveger Santpoort-ZuidZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Santpoort-Zuid met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel enthousiaste (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groot risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand in deze pagina kunt u zien wat wij als professionele dak en schoorsteenspecialist kunnen uitvoeren.

Wij maken voor u GRATIS en vrijblijvende offerte, inzichtelijk advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Santpoort-Zuid

Van der Meij schoorsteenveger rekent GEEN! extra voorrijkosten voor een afspraak met u in de woonplaats Santpoort-Zuid. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround dak en schoorsteenspecialist in Santpoort-Zuid

allround schoorsteen veger Santpoort-ZuidVan der Meij is een allround schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Santpoort-Zuid zoals onder andere met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw opmetselen
 • een schoorsteen metselen Santpoort-Zuid
 • isoduct rookkanaal Santpoort-Zuid
 • mechanische rookgasafvoer
 • schoorsteenkap natuursteen
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkappen kopen in Santpoort-Zuid

Schoorsteenkap Kopen Santpoort-Zuid

schoorsteenkap vervangen in Santpoort-ZuidWilt u een schoorsteenkap kopen in Santpoort-Zuid? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Santpoort-Zuid. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers bied ook de allerbeste schoorsteenkap in Santpoort-Zuid Nederland. Van der Meij is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van der Meij Dakwerkers Van der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de beste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal kopen in Santpoort-Zuid

Rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Santpoort-ZuidWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Santpoort-Zuid

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Santpoort-ZuidEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw open haard
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen renovatie in Santpoort-Zuid

Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid

algehele schoorsteenrenovatie in Santpoort-ZuidVoor Schoorsteen renovatie in Santpoort-Zuid moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende een expert in schoorstenen en tegelijkertijd ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Santpoort-Zuid NL-ZH, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 werknemers). De richtprijs ligt ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s circa een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen renovatie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Santpoort-Zuid

Houtkachel kopen Santpoort-Zuid

houtkachels kopen Santpoort-ZuidWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel handelaar is meestal geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij regelmatig samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel niet! de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker voor u het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder willekeurig, model en merk kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installatie bedrijf. Denk erom dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Santpoort-Zuid.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in Santpoort-ZuidHoutkachels zijn populair dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het leveren en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en open haarden kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een goede kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • pelletkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • lage houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Santpoort-Zuid

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Santpoort-Zuid

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een hrna een stooktijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Santpoort-ZuidU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u ter plaatse een passend advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel snel uw moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Santpoort-Zuid met veel goede referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox reinigen in Santpoort-Zuid

Mechanische ventilatie schoonmaken Santpoort-Zuid

meganische MV box reinigen in Santpoort-ZuidMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij een kleine moeite!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn verschillenden soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box plaatsen
 • ventilatiesystemen bedrijven specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen in huis
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie of schoonmaken.

dakgoot vegen Santpoort-Zuid

Dakgoot reinigen Santpoort-Zuid

dakgoot vegen Santpoort-ZuidDakgootreiniging in Santpoort-Zuid kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Santpoort-Zuid

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een opdracht wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer zal lekken zodat het regenwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Santpoort-Zuid

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Santpoort-Zuid

Ook voor bladvanger groot} in Santpoort-Zuid kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Santpoort-Zuid

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Santpoort-Zuid

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Santpoort-Zuid

Dak en schoorsteen specialist Santpoort-Zuid

dak en schoorsteen specialist Santpoort-ZuidSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Santpoort-Zuid zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Santpoort-Zuid in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u ter plaatse een goed en passend advies overhandigen met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Santpoort-Zuid

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Santpoort-Zuid; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt af en toe de Nederlandse woonplaats genaamd Santpoort-Zuid; een woonplaats in de gemeente Velsen. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcode-gebied: 2080, gelegen in onze Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens wat de situatie is en wat het zal kosten.

Ook voor kachel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij bereiken.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen per week bereikbaar in Santpoort-Zuid, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten