Erkende schoorsteenvegers in Ter Aar

Schoorsteenveger Ter Aar

vakkundige Schoorsteenveger Ter AarZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Ter Aar met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel vaste klanten (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand in deze pagina inwoners en bedrijven zien wat Van der Meij als erkende dak en schoorsteenspecialist voor u uit handen kunnen nemen.

U ontvangt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende offerte, gedegen advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Ter Aar

Van der Meij schoorsteenveger rekent GEEN extra voorrijkosten met betrekking tot afspraak met u in de woonplaats Ter Aar NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteen veger Ter Aar

allround schoorsteen veger Ter AarVan der Meij is een allround schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen meer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Ter Aar zoals o.a. met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen voegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Ter Aar
 • pelletkachel rookkanaal Ter Aar
 • rookgasafvoer houtkachel
 • schoorsteenkap natuursteen
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap kopen in Ter Aar

Schoorsteenkap Kopen Ter Aar

schoorsteen kap plaatsen in Ter AarU wilt een schoorsteenkap kopen in Ter Aar? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Ter Aar. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Installateur levert ook de allerbeste schoorsteen kap in Ter Aar NL-ZH. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de allerbeste ronde schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de allerbeste uitstekende schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal kopen in Ter Aar

Rookkanaal aanleggen Ter Aar

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Ter AarWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Ter Aar

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als installatiebedrijf goed expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal kopen in Ter Aar

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Ter AarEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd uitgevoerd in roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen renovatie in Ter Aar

Schoorsteen renovatie Ter Aar

algehele schoorsteenrenovatie in Ter AarVoor Schoorsteen renovatie in Ter Aar moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een ervaren specialist in schoorsteen vegen en tevens druk bezig schoorsteenrenovatie in Ter Aar NL, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie ongeveer 7 dagen kan duren (met 2 werknemers). De richtprijs is tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers pak ‘em beet een volledige week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Ter Aar

Houtkachel kopen Ter Aar

houtkachel aanschaffen Ter AarOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen?, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachel winkel is niet automatisch ook installatie bedrijf, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het beste zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut ieder willekeurig, merk en model houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Hou er rekening mee dat goede schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Ter Aar.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Ter AarHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de montage en het plaatsen van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en direct aanschaffen tegen een betaalbare kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • sierkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Ter Aar

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Ter Aar

Een beste HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Ter AarU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een passend advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Koop vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne model houtkachel voor een knusse warmte in uw huis of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Ter Aar met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatie schoonmaken in Ter Aar

Mechanische ventilatie vervangen Ter Aar

meganische ventilatie reinigen in Ter AarMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij een kleine moeite!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw luchtwegen.

Er zijn diverse typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen in huis reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen in huis
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag slimmer voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot reinigen Ter Aar

Dakgoot reinigen Ter Aar

dakgoot reinigen Ter AarReinigen van dakgoten in Ter Aar is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Ter Aar

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een klus wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schepje of eventueel met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Vandermeij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat het hemelwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Ter Aar

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Ter Aar

Ook voor bladvanger dakgoot} in Ter Aar kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Ter Aar

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Ter Aar

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Ter Aar

Dak en schoorsteen specialist Ter Aar

dak en schoorsteen specialist Ter AarSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Ter Aar aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Ter Aar in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u direct een passend advies aanbieden met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Ter Aar

Van Der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Ter Aar; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt af en toe de mooie woonplaats van Ter Aar; een woonplaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcode gebied: 2460, in onze Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken. Tijdens ons bezoek zullen wij direct wat de situatie is en wat het mag gaan kosten.

Overigens ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij benaderen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen per week beschikbaar in Ter Aar, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten