Allround schoorsteenservice Velsen-Noord

Beste Schoorsteenveger Velsen-Noord

allround Schoorsteenveger Velsen-NoordZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Velsen-Noord met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel vaste klanten (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Dakwerkers voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag door, onderstaand kunt u zien wat Van der Meij als professionele schoorsteen veger kunnen doen.

Voor u maken wij een gratis en vrijblijvende prijsopgave, gedegen advies en zeer prettige klanten service.

Schoorsteen vegen in Velsen-Noord

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN! EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot werkbezoek met u in de woonplaats Velsen-Noord NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteen veger in Velsen-Noord

beste schoorsteenservice Velsen-NoordVan der Meij is een erkende schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen langer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Velsen-Noord zoals met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen repareren
 • een schoorsteen metselen Velsen-Noord
 • warmfire rookkanaal Velsen-Noord
 • rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteen kap vervangen in Velsen-Noord

Schoorsteenkap Kopen Velsen-Noord

schoorsteenkap vervangen in Velsen-NoordWilt u een schoorsteenkap kopen in Velsen-Noord?? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Velsen-Noord. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft ook de meest beste schoorsteenkap in Velsen-Noord NL. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Dakwerker Van der Meij Installateur biedt tevens de allerbeste roterende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft eveneens de allerbeste ronde schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal aanleggen in Velsen-Noord

Rookkanaal aanleggen Velsen-Noord

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Velsen-NoordWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Velsen-Noord

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is installateur goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Velsen-Noord

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Velsen-NoordEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen restauratie in Velsen-Noord

Schoorsteen renovatie Velsen-Noord

complete schoorsteen renovatie in Velsen-NoordVoor Schoorsteen renovatie in Velsen-Noord moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam schoorsteen voegbedrijf en ook zeer druk schoorsteenrenovatie in Velsen-Noord NL, zoals veel andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie ongeveer een volledige week zal duren (met 2 van onze monteurs). Onze richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers circa een volledige werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Velsen-Noord

Houtkachel kopen Velsen-Noord

houtkachel aanschaffen Velsen-NoordOverweegt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de bestelde kachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel dealer is meestal geen installateur, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij veel samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld het meest geschikt zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder willekeurig, model en merk kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Het is geen leugen dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Velsen-Noord.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in Velsen-NoordHoutkachels zijn populairder geworden vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het monteren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en snel kopen tegen een betaalbare prijs!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • pelletkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • lage houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Velsen-Noord

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Velsen-Noord

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw hrna een tijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in Velsen-NoordU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u ter plaatse een betrouwbaar advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Koop vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne model houtkachel voor een warme sfeer in uw huis of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Velsen-Noord met veel goede referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox reinigen in Velsen-Noord

Mechanische ventilatie schoonmaken Velsen-Noord

mechanische ventilatiebox reinigen in Velsen-NoordMechanische ventilatie vervangen is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box vervangen
 • ventilatiesystemen woningen schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem op zolder
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot vegen Velsen-Noord

Dakgoot reinigen Velsen-Noord

dakgoot vegen Velsen-NoordReinigen dakgoten in Velsen-Noord kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Velsen-Noord

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een klusje die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of soms met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Velsen-Noord

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Velsen-Noord

Ook voor bladvanger dakgoot} in Velsen-Noord kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen op deze manier niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Kosten dakgoot laten reinigen Velsen-Noord

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Velsen-Noord

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Velsen-Noord

Dak en schoorsteen specialist Velsen-Noord

Schoorsteenspecialist Velsen-NoordSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Velsen-Noord aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Velsen-Noord in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u gelijk een no-nonsens advies geven inclusief een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Velsen-Noord

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Velsen-Noord; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt geregeld de Nederlandse woonplaats genaamd Velsen-Noord, een woonplaats in de gemeente Velsen. Deze mooie woonplaats ligt in postcode-gebied: 1950, gelegen in onze Nederlandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zullen wij direct wat de situatie is en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie onderdelen en accessoires mag u ons benaderen.

Van der Meij Dakwerker staat 7 dagen per week tot uw dienst in Velsen-Noord, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar van van 8 tot 8 Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten