Allround dak en schoorsteenspecialist in Velsen-Zuid en Driehuis

Schoorsteenveger Velsen-Zuid en Driehuis

allround Schoorsteenveger Velsen-Zuid en DriehuisZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Velsen-Zuid en Driehuis met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele opgewekte (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt in principe iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand in deze pagina kan iedereen zien wat wij als vakbekwame schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

U krijgt van ons gratis en vrijblijvende offerte, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Velsen-Zuid en Driehuis

Van der Meij schoorsteen veger berekent GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Velsen-Zuid en Driehuis. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren dak en schoorsteenspecialist Velsen-Zuid en Driehuis

vakkundige schoorsteenveger Velsen-Zuid en DriehuisVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen langer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Velsen-Zuid en Driehuis zoals onder andere met;

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • schoorsteen pelletkachel vegen
 • schoorsteen opnieuw metselen Velsen-Zuid en Driehuis
 • enkelwandig rookkanaal Velsen-Zuid en Driehuis
 • flex rookgasafvoer
 • schoorsteenkap op maat
 • open haard

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen vervangen in Velsen-Zuid en Driehuis

Schoorsteenkap Kopen Velsen-Zuid en Driehuis

schoorsteenkap plaatsen in Velsen-Zuid en DriehuisEen schoorsteenkap kopen in Velsen-Zuid en Driehuis? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Velsen-Zuid en Driehuis. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf bied tevens de beste schoorsteenkappen in Velsen-Zuid en Driehuis Nederland. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers Van der Meij Schoorsteen vegen biedt tevens de beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste uitstekende schoorsteenkap en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal kopen in Velsen-Zuid en Driehuis

Rookkanaal aanleggen Velsen-Zuid en Driehuis

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Velsen-Zuid en DriehuisWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal installeren, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Velsen-Zuid en Driehuis

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is schoorsteenveger prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal kopen in Velsen-Zuid en Driehuis

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Velsen-Zuid en DriehuisEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Let dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met de volgende verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw allesbrander
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen renovatie in Velsen-Zuid en Driehuis

Schoorsteen renovatie Velsen-Zuid en Driehuis

complete schoorsteen renovatie in Velsen-Zuid en DriehuisVoor Schoorsteen renovatie in Velsen-Zuid en Driehuis moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen voegbedrijf en tevens actief met schoorsteenrenovatie in Velsen-Zuid en Driehuis NL, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon informeren. Daar mag u op vertrouwen!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een complete schoorsteenrenovatie wil zeggen het compleet verwijderen, vervolgens weer metselen en reinigen van uw schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteenrenovatie methode (over het algemeen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen afval
 • plaatsen van een steiger
 • uitslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis weg halen
 • kopen en metselen van nieuwe bouwstenen
 • aanbrengen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot plaatsen
 • schoorsteenkap installatie
 • verwerken van lood
 • dakgoten schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u links en rechts afbeeldingen van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is ongetwijfeld verschillend. Bij schoorsteenpijp of schoorsteen restauratie bij meer dan 1 schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld interessante korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Velsen-Zuid en Driehuis

gehele schoorsteen renovatie in Velsen-Zuid en DriehuisU begrijpt waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met twee van onze monteurs). De prijs-indicatie ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers ongeveer een volledige werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Velsen-Zuid en Driehuis

Houtkachel kopen Velsen-Zuid en Driehuis

houtkachels aanschaffen Velsen-Zuid en DriehuisWilt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel handelaar is meestal geen ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij regelmatig samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij zeer goed dat een kachelwinkel NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installateur komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij zeer zeker ieder willekeurig, merk en model houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Denk erom dat betrouwbare schoorsteenvegers schaars zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Velsen-Zuid en Driehuis.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Velsen-Zuid en DriehuisHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het installeren en het installeren van perfecte houtkachels. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk kopen tegen een goede kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • inbouw houtkachel
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Velsen-Zuid en Driehuis

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Velsen-Zuid en Driehuis

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een hrna een tijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren o.a. de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in Velsen-Zuid en DriehuisU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u direct een no-nonsens advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een warme sfeer in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Velsen-Zuid en Driehuis met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mvbox schoonmaken in Velsen-Zuid en Driehuis

Mechanische ventilatie reinigen Velsen-Zuid en Driehuis

mechanische ventilatie reinigen in Velsen-Zuid en DriehuisMechanische ventilatie vervangen is voor ons geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen renovatie reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • installateur ventilatiesystemen
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag verstandiger op het gebied van mechanische ventilatiesysteem installatie en reinigen.

dakgoot reinigen Velsen-Zuid en Driehuis

Dakgoot reinigen Velsen-Zuid en Driehuis

dakgoot reinigen Velsen-Zuid en DriehuisDakgoot laten reinigen in Velsen-Zuid en Driehuis is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Velsen-Zuid en Driehuis

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgotenreiniger een taak wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schep of soms met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het hemelwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Velsen-Zuid en Driehuis

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Velsen-Zuid en Driehuis

Ook voor bladvanger dakgoot} in Velsen-Zuid en Driehuis kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Velsen-Zuid en Driehuis

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Velsen-Zuid en Driehuis

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Velsen-Zuid en Driehuis

Dak en schoorsteen specialist Velsen-Zuid en Driehuis

dak en schoorsteen specialist Velsen-Zuid en DriehuisSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Velsen-Zuid en Driehuis aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Velsen-Zuid en Driehuis in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u onmiddelijk een goed advies aanbieden met daarbij een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Velsen-Zuid and Driehuis

Van Der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Velsen-Zuid en Driehuis; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt nogal vaak de leuke woonplaats genaamd Velsen-Zuid en Driehuis, een woonplaats in de gemeente Velsen. Deze fijne woonplaats bevindt zich in postcode-gebied; 1980, gelegen in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak bezoeken. Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal kosten.

Overigens ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij aanspreken.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. beschikbaar in Velsen-Zuid en Driehuis, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten