Allround schoorsteenveger in Vijfhuizen

Erkende Schoorsteenveger Vijfhuizen

erkende Schoorsteenveger VijfhuizenZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Vijfhuizen met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele enthousiaste (allemaal particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker verder, in deze pagina kunt u bekijken wat Van der Meij als erkende schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

Wij maken voor u GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, gedegen advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Vijfhuizen

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN! extra voorrijdkosten met betrekking tot werkbezoek met u in de woonplaats Vijfhuizen. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren dak en schoorsteenspecialist in Vijfhuizen

vakkundige schoorsteenvegers VijfhuizenVan der Meij is een erkende schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Vijfhuizen zoals met:

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen installatie
 • een schoorsteen metselen Vijfhuizen
 • isoduct rookkanaal Vijfhuizen
 • rookgasafvoer wind
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Vijfhuizen

Schoorsteenkap Kopen Vijfhuizen

schoorsteenkappen vervangen in VijfhuizenWilt u een schoorsteenkap kopen in Vijfhuizen!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Vijfhuizen. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Installateur heeft ook de beste schoorsteen kap in Vijfhuizen Nederland. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen vegen Van der Meij Schoorsteen veger biedt tevens de beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste vierkante schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Vijfhuizen

Rookkanaal aanleggen Vijfhuizen

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in VijfhuizenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal installeren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Vijfhuizen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Wij zijn als installatiebedrijf prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal vervangen in Vijfhuizen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal vervangen in VijfhuizenEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is haast altijd gemaakt van roestvrij staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen restauratie in Vijfhuizen

Schoorsteen renovatie Vijfhuizen

gehele schoorsteen renovatie in VijfhuizenVoor Schoorsteen renovatie in Vijfhuizen moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een ervaren een schoorsteenveegbedrijf en tegelijkertijd ook druk schoorsteenrenovatie in Vijfhuizen NL-ZH, zoals vele andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN dure ‘leugens’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon aanbieden. Daar kunt u zeker van zijn!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen renovatie?

Een volledige schoorsteenrenovatie betekent het compleet weghalen, vervolgens wederom metselen en reinigen van een schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteenrenovatie stappen (over het algemeen):

 • het weghalen van kapot schoorsteen afval
 • plaatsen van een muur steiger
 • uitslijpen van de kapotte voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof verwijderen
 • kopen en metselen van schoorsteen stenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • aanbrengen van spouwanker systeem (optie)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteenpot monteren
 • schoorsteenkap installeren
 • installeren lood
 • dakgoot schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Op onze website ziet u o.a. foto’s van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Elke schoorsteen is vrijwel altijd anders. In het geval van rookkanaal of schoorsteen renovatie bij meer dan 1 schoorstenen dan geeft Van der Meij uiteraard mooie korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Vijfhuizen

gehele schoorsteen restauratie in VijfhuizenU begrijpt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie iets van 5 tot 6 dagen zal duren (met 2 van onze monteurs). De richtprijs ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij werknemers circa een hele week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen renovatie.

De schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Vijfhuizen

Houtkachel kopen Vijfhuizen

houtkachels aanschaffen VijfhuizenOverweegt u wellicht een goede houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel handelaar is echter geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij zeer goed dat een kachelwinkel NIET de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het meest geschikt zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder willekeurig, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Het is geen geheim dat goede schoorsteenvegers schaars zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Vijfhuizen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in VijfhuizenHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het installeren en de installatie van perfecte houtkachels. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van der Meij en snel bestellen tegen een goede prijs!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw houtkachels
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Vijfhuizen

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels, dit is een houtkachel waarmee die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Vijfhuizen

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in VijfhuizenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een no-nonsens advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel snel een klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een warme temperatuur in uw huis en/of kantoor via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoten reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Vijfhuizen met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox schoonmaken in Vijfhuizen

Mechanische ventilatie schoonmaken Vijfhuizen

mechanische mvbox schoonmaken in VijfhuizenMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons zo gebeurt!!! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de luchtwegen.

Er zijn diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen renovatie
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatiesysteem installatie en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Vijfhuizen

Dakgoot reinigen Vijfhuizen

dakgoot schoonmaken VijfhuizenReinigen dakgoten in Vijfhuizen kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Vijfhuizen

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een klusje wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of soms met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer zal lekken zodat het regenwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Vijfhuizen

Niet alleen reinigen dakgotenmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Vijfhuizen

Ook voor bladvanger regenpijp} in Vijfhuizen kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Vijfhuizen

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Vijfhuizen

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Vijfhuizen

Dak en schoorsteen specialist Vijfhuizen

dak en schoorsteen specialist VijfhuizenSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Vijfhuizen aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Vijfhuizen in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u gelijk een goed en passend advies geven en een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Vijfhuizen

Van Der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan particulieren en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Vijfhuizen; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt nogal vaak de Hollandse woonplaats genaamd Vijfhuizen, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze leuke woonplaats bevindt zich in postcode gebied: 2140, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand snel komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Ook voor stooktoestellen onderdelen en accessoires mag u ons aanspreken.

Van der Meij Dakwerker staat 7 dagen per week tot uw dienst in Vijfhuizen, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten