Vakkundige schoorsteenveger Vogelenzang

Schoorsteenveger Vogelenzang

vakkundige Schoorsteenveger VogelenzangZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Vogelenzang met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel enthousiaste (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat een groter risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker verder, in deze pagina kunt u bekijken wat Van der Meij als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en zeer prettige klantenservice.

Schoorsteen vegen in Vogelenzang

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist rekent GEEN extra voorrijkosten met betrekking tot bezoek met u in de woonplaats Vogelenzang. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger in Vogelenzang

erkende schoorsteenservice VogelenzangVan der Meij is een allround schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf inmiddels meer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Vogelenzang zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen voegen
 • schoorsteen dichtmetselen Vogelenzang
 • gas openhaard zonder rookkanaal Vogelenzang
 • flex rookgasafvoer
 • roterende schoorsteenkap
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen kopen in Vogelenzang

Schoorsteenkap Kopen Vogelenzang

schoorsteenkappen plaatsen in VogelenzangU wilt een schoorsteenkap kopen in Vogelenzang!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij leveren de beste schoorsteenkappen in Vogelenzang. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger heeft ook de beste schoorsteen kap in Vogelenzang NL-ZH. Vandermeij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Schoorsteen veger levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de allerbeste uitstekende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Vogelenzang

Rookkanaal aanleggen Vogelenzang

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in VogelenzangWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Vogelenzang

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf prima geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Vogelenzang

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal kopen in VogelenzangEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is haast altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in Vogelenzang

Schoorsteen renovatie Vogelenzang

volledige schoorsteen renovatie in VogelenzangVoor Schoorsteen renovatie in Vogelenzang moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende schoorsteen specialist en ook actief met schoorsteenrenovatie in Vogelenzang NL-ZH, zoals veel andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie circa 5 werkdagen kan duren (met twee werknemers). Uw prijs is ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers ongeveer een volledige werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Vogelenzang

Houtkachel kopen Vogelenzang

houtkachels aanschaffen VogelenzangWilt u wellicht een goede houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de gekochte houtkachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel verkoper is meestal geen installateur, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij regelmatig samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij zeer goed dat een kachelwinkel niet! uw houthaard ook voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Het is geen geheim dat goede schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Vogelenzang.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in VogelenzangHoutkachels worden steeds meer gewild vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in het monteren en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en direct bestellen tegen een prima prijs!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw houtkachel
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • lage prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Vogelenzang

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarmee die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Vogelenzang

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw hrna een tijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in VogelenzangU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een professional advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Koop vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een warme sfeer in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Vogelenzang met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Vogelenzang

Mechanische ventilatie vervangen Vogelenzang

meganische mv box reinigen in VogelenzangMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem vervangen
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag meer wijzer op het gebied van meganische ventilatie systemen of schoonmaken.

dakgoot vegen Vogelenzang

Dakgoot reinigen Vogelenzang

dakgoot reinigen VogelenzangDakgootreiniging in Vogelenzang kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Vogelenzang

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of soms met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Vogelenzang

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Vogelenzang

Ook voor bladvanger groot} in Vogelenzang kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Vogelenzang

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Vogelenzang

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Vogelenzang

Dak en schoorsteen specialist Vogelenzang

dak en schoorsteen specialist VogelenzangSchoorsteenveger Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Vogelenzang aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Vogelenzang in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u vrijwel direct een goed en passend advies aanbieden inclusief een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Vogelenzang

Van der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel particulieren en bedrijven in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Vogelenzang; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt geregeld de Hollandse woonplaats van Vogelenzang, een woonplaats in de gemeente Bloemendaal. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcode-gebied: 2114, in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens kijken hoe het er echt voor staat en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen per week bereikbaar in Vogelenzang, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten