Allround dak en schoorsteenspecialist Waddinxveen

Erkende Schoorsteenveger Waddinxveen

erkende Schoorsteenveger WaddinxveenZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Waddinxveen met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel uiterst tevreden (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven bekijken wat Van der Meij als erkende schoorsteen veger kunnen doen.

Voor u maken wij een GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, professioneel advies en de meest vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Waddinxveen

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert GEEN! EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak bij u in de woonplaats Waddinxveen NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenveger in Waddinxveen

erkende schoorsteenvegers WaddinxveenVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf inmiddels meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Waddinxveen zoals bijvoorbeeld met;

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen installatie
 • metselen schoorsteen prijs Waddinxveen
 • gas openhaard zonder rookkanaal Waddinxveen
 • hoe lang mag een rookgasafvoer zijn
 • prefab schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap vervangen in Waddinxveen

Schoorsteenkap Kopen Waddinxveen

schoorsteenkap plaatsen in WaddinxveenU wilt een schoorsteenkap kopen in Waddinxveen!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkappen in Waddinxveen NL-ZH. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen levert ook de beste schoorsteenkap in Waddinxveen NL-ZH. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist Van Der Meij Installateur levert tevens de meest beste roterende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste goede schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Waddinxveen

Rookkanaal aanleggen Waddinxveen

enkelwandig rookkanaal plaatsen in WaddinxveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Waddinxveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveegbedrijf prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Waddinxveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in WaddinxveenEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteenrenovatie in Waddinxveen

Schoorsteen renovatie Waddinxveen

volledige schoorsteen restauratie in WaddinxveenVoor Schoorsteen renovatie in Waddinxveen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een betere schoorsteen specialist en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Waddinxveen NL, zoals vele andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie iets van 5 werkdagen zal duren (met 2 collega’s). Uw prijs is tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij werknemers ongeveer een volledige werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restauratie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Waddinxveen

Houtkachel kopen Waddinxveen

houtkachels aanschaffen WaddinxveenOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel handelaar is niet automatisch ook installateur, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij regelmatig samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels niet! de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder type, merk en model houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Denk erom dat betrouwbare schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Waddinxveen NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in WaddinxveenHoutkachels worden steeds meer gewild dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het monteren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels of open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk kopen tegen de beste kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • voordelige prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Waddinxveen

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Waddinxveen

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een hrna een tijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren o.a. de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in WaddinxveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een goed en passend advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel snel uw moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw huis of kantoor via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoten reinigen GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Waddinxveen met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesystem reinigen in Waddinxveen

Mechanische ventilatie schoonmaken Waddinxveen

mechanische MV box schoonmaken in WaddinxveenMechanische ventilatie reinigen is voor ons een kleine moeite! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mv box reinigen
 • ventilatiesystemen woningen schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie systemen en/of reinigen.

dakgoot vegen Waddinxveen

Dakgoot reinigen Waddinxveen

dakgoot vegen WaddinxveenDakgoot laten reinigen in Waddinxveen kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Waddinxveen

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een taak wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schepje of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Waddinxveen

Niet alleen reinigen van dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Waddinxveen

Ook voor bladvanger groot} in Waddinxveen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Waddinxveen

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Waddinxveen

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Waddinxveen

Dak en schoorsteen specialist Waddinxveen

dak en schoorsteen specialist WaddinxveenSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Waddinxveen zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Waddinxveen in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u gelijk een goed advies overhandigen inclusief een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Waddinxveen

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en gezinnen in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Waddinxveen; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt zeer regelmatig de Hollandse woonplaats van Waddinxveen; een woonplaats in de gemeente Waddinxveen. Deze Hollandse woonplaats bevindt zich in postcode-gebied: 2740, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het zal kosten.

Overigens ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij bereiken.

Van der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Waddinxveen, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten