Erkende Schoorsteenveger Zandvoort NL

Erkende Schoorsteenveger Zandvoort

allround Schoorsteenveger ZandvoortZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zandvoort met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland?

Wij worden jaarlijks herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel tevreden (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat het risico van schoorsteen brand. Van der Meij Dakwerker voorkomt min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand kunt u lezen wat Van der Meij als vakbekwame dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

Wij maken voor u gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, professioneel advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Zandvoort

Van der Meij schoorsteen veger rekent geen EXTRA voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de woonplaats Zandvoort. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenvegers in Zandvoort

vakkundige schoorsteenvegers ZandvoortVan der Meij is een allround schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen langer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Zandvoort zoals bijvoorbeeld met;

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen gaskachel vegen
 • metselen schoorsteen prijs Zandvoort
 • gas openhaard zonder rookkanaal Zandvoort
 • aluminium rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap vervangen in Zandvoort

Schoorsteenkap Kopen Zandvoort

schoorsteenkap plaatsen in ZandvoortU wilt een schoorsteenkap kopen in Zandvoort!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Zandvoort NL-NH. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger levert tevens de beste schoorsteen kap in Zandvoort NL. Van der Meij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerkers Van der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste ronde schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Zandvoort

Rookkanaal aanleggen Zandvoort

enkel-wandig rook-kanaal kopen in ZandvoortWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal laten plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zandvoort

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Wij zijn als installateur goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Zandvoort

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in ZandvoortEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd uitgevoerd in roestvrij staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met de volgende verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteenrenovatie in Zandvoort

Schoorsteen renovatie Zandvoort

volledige schoorsteen restauratie in ZandvoortVoor Schoorsteen renovatie in Zandvoort moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende een schoorsteenveegbedrijf en ook druk schoorsteenrenovatie in Zandvoort NL-ZH, zoals veel andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon offereren. Daar kunt u op vertrouwen!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een algehele schoorsteenrenovatie betekent het compleet verwijderen, dan weer metselen en schoon maken van een schoorsteen op uw dak.

Inzicht van schoorsteen restauratie stappen (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oude schoorsteen puin
 • huren van een muur steiger
 • wegslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof verwijderen
 • kopen en metselen van schoorsteen stenen
 • monteren van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteenpot monteren
 • schoorsteen kap installeren
 • monteren dak lood
 • dakgoot schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen VEGEN van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Via deze website ziet u her en der plaatjes van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is vrijwel altijd verschillend. In het geval van schoorsteenpijp of schoorsteen herstel van een aantal schoorstenen dan geeft Van der Meij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de kostprijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Zandvoort

algehele schoorsteen renovatie in ZandvoortU begrijpt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer 5 werkdagen zal duren (met 2 collega’s). De richtprijs zal ongeveer zijn tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij personeelsleden circa een volledige week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen restauratie.

De schoorsteen renovatie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Zandvoort

Houtkachel kopen Zandvoort

houtkachels aanschaffen ZandvoortOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 uw nieuwe houtkachel ook moet worden aangesloten.. Een houtkachel verkoper is niet automatisch ook schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels NIET de houtkachel ook voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut ieder willekeurig, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Het is geen geheim dat goede schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Zandvoort NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in ZandvoortHoutkachels zijn gewild dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de levering en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en direct aanschaffen tegen de allerbeste prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • vloerplaat kacheltegels
 • scherpe prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Zandvoort

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Zandvoort

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van ongeveer twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in ZandvoortU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een professional advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Koop snel een moderne, landelijk of klassiek design houthaard voor een warme warmte in uw woning en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Zandvoort met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie reinigen in Zandvoort

Mechanische ventilatie vervangen Zandvoort

meganische ventilatie reinigen in ZandvoortMechanische ventilatie reinigen is voor ons een kleine moeite! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen huis reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatie systemen en reinigen.

dakgoot vegen Zandvoort

Dakgoot reinigen Zandvoort

dakgoot schoonmaken ZandvoortDakgoot schoonmaken in Zandvoort kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zandvoort

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoot service een klusje die geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of soms met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer zal lekken zodat het hemelwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw woning of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Zandvoort

Niet alleen dakgoot laten reinigenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij waardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Zandvoort

Ook voor bladvanger dakgoot} in Zandvoort kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Zandvoort

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zandvoort

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zandvoort

Dak en schoorsteen specialist Zandvoort

dak en schoorsteen specialist ZandvoortSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Zandvoort aan bedrijven en gezinnen in de plaats Zandvoort in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed!!! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een betrouwbaar advies geven en een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Zandvoort

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Zandvoort; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt regelmatig de Nederlandse woonplaats van Zandvoort; een woonplaats in de gemeente Zandvoort. Deze fijne woonplaats heeft als postcodegebied: 2040, in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag gaan kosten.

Bovendien ook voor stooktoestellen onderdelen en accessoires mag u ons benaderen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. beschikbaar in Zandvoort, Noord-Holland NL-NH. Geopend van van 8 tot 8 Bel 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten