Schoorsteenveger Zevenhoven

Erkende schoorsteen veger Zevenhoven

Beste Schoorsteenveger Zevenhoven

erkende Schoorsteenveger ZevenhovenZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zevenhoven met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele opgewekte (allen particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand kunt u lezen wat wij als erkende schoorsteenveger kunnen betekenen.

U ontvangt van ons gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Zevenhoven

Van der Meij schoorsteenveger berekent GEEN extra voorrijkosten met betrekking tot afspraak bij u in de woonplaats Zevenhoven NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren dak en schoorsteenspecialist Zevenhoven

beste schoorsteen veger ZevenhovenVan der Meij is een allround schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Zevenhoven zoals met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen nest verwijderen
 • een schoorsteen metselen Zevenhoven
 • dubbelwandig rookkanaal Zevenhoven
 • rookgasafvoer installeren
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Zevenhoven

Schoorsteenkap Kopen Zevenhoven

schoorsteenkap plaatsen in ZevenhovenEen schoorsteenkap kopen in Zevenhoven?? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkap in Zevenhoven. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen heeft ook de beste schoorsteenkap in Zevenhoven NL. Vandermeij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste uitstekende schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal kopen in Zevenhoven

Rookkanaal aanleggen Zevenhoven

enkelwandig rookkanaal kopen in ZevenhovenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zevenhoven

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal aanleggen in Zevenhoven

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal plaatsen in ZevenhovenEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw open haard
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen restauratie in Zevenhoven

Schoorsteen renovatie Zevenhoven

algehele schoorsteen restauratie in ZevenhovenVoor Schoorsteen renovatie in Zevenhoven moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen specialist en tevens druk in de weer schoorsteenrenovatie in Zevenhoven NL, zoals veel andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen renovatie specialist doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie circa een volledige week kan duren (met twee collega’s). De prijs-indicatie ligt tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers circa een hele week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Zevenhoven

Houtkachel kopen Zevenhoven

houtkachel kopen ZevenhovenWilt u eventueel een beste houtkachel kopen?, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel verkoper is niet zozeer een ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij veel samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels niet! de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij werkelijk elk type, model en merk houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Denk erom dat “eerlijke” schoorsteenvegers schaars zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Zevenhoven.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in ZevenhovenHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in het leveren en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en snel bestellen tegen de allerbeste kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • inbouw houtkachel te koop
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Zevenhoven

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Zevenhoven

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in ZevenhovenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u direct een goed advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Bestel snel een klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een knusse temperatuur in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Zevenhoven met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mv box schoonmaken in Zevenhoven

Mechanische ventilatie reinigen Zevenhoven

mechanische ventilatiesystem reinigen in ZevenhovenMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan diverse typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen renovatie reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installeren
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag meer wijzer voor wat betreft meganische ventilatie systemen of schoonmaken.

dakgoot vegen Zevenhoven

Dakgoot reinigen Zevenhoven

dakgoot vegen ZevenhovenDakgoten reinigen in Zevenhoven kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zevenhoven

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar uw riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Zevenhoven

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Zevenhoven

Ook voor bladvanger regenpijp} in Zevenhoven kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Zevenhoven

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zevenhoven

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zevenhoven

Dak en schoorsteen specialist Zevenhoven

Schoorsteenspecialist ZevenhovenSchoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Zevenhoven zowel aan bedrijven en gezinnen in de plaats Zevenhoven in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u vrijwel direct een passend advies geven met een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Zevenhoven

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Zevenhoven; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt met regelmaat de leuke woonplaats van Zevenhoven, een woonplaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze mooie woonplaats heeft als postcode gebied; 2435, in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires mag u ons inschakelen.

Van der Meij Dakwerkers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Zevenhoven, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten