Ervaren schoorsteenservice Zevenhuizen

Erkende Schoorsteenveger Zevenhuizen

beste Schoorsteenveger ZevenhuizenZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zevenhuizen met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele enthousiaste (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat het risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Dakwerker voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina inwoners en bedrijven zien wat Van der Meij als ervaren schoorsteenservice kunnen betekenen.

Wij maken voor u GRATIS en geheel vrijblijvende offerte, kostenbesparend advies en een zeer vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Zevenhuizen

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist berekent GEEN extra voorrijkosten voor een bezoek met u in de buurtschap Zevenhuizen. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenservice Zevenhuizen

allround schoorsteenveger ZevenhuizenVan der Meij is een ervaren erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen 16+ jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de buurtschap Zevenhuizen zoals met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen nest verwijderen
 • nieuwe schoorsteen metselen Zevenhuizen
 • houtkachel rookkanaal Zevenhuizen
 • rookgasafvoer vervangen kosten
 • rvs schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap kopen in Zevenhuizen

Schoorsteenkap Kopen Zevenhuizen

schoorsteenkappen plaatsen in ZevenhuizenU wilt een schoorsteenkap kopen in Zevenhuizen? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij leveren de beste schoorsteenkap in Zevenhuizen. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger levert ook de beste schoorsteen kap in Zevenhuizen Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenveger levert tevens de beste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft eveneens de beste vierkante schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal vervangen in Zevenhuizen

Rookkanaal aanleggen Zevenhuizen

enkelwandig rookkanaal kopen in ZevenhuizenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zevenhuizen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Zevenhuizen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal aanleggen in ZevenhuizenEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in Zevenhuizen

Schoorsteen renovatie Zevenhuizen

gehele schoorsteen renovatie in ZevenhuizenVoor Schoorsteen renovatie in Zevenhuizen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende schoorsteen voegbedrijf en ook actief met schoorsteenrenovatie in Zevenhuizen NL, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch offereren. Daar kunt u zeker van zijn!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen renovatie?

Een volledige schoorsteen restauratie betekent het compleet weghalen, dan wederom opbouwen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteen restauratie stappen (in grote lijnen):

 • het afvoeren van kapot schoorsteen afval
 • huren van steigers
 • slijpen van de kapotte voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof weg halen
 • metselen van metsel stenen
 • aanbrengen van spouwmuurisolatie (optie)
 • aanbrengen van spouwanker systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteen pot monteren
 • schoorsteenkap installatie
 • plaatsen van daklood
 • dakgoot reinigen GRATIS
 • schoorsteen VEGEN van rookafvoerkanaal GRATIS

Via deze website ziet u her en der foto’s van onze eerdere restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is vrijwel altijd verschillend. Bij rookafvoerkanaal of schoorsteen renovatie bij meer dan 1 schoorstenen dan bieden wij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Zevenhuizen

totale schoorsteenrenovatie in ZevenhuizenU snapt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer 5 werkdagen zal duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs-indicatie zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij personeelsleden ongeveer een week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Zevenhuizen

Houtkachel kopen Zevenhuizen

houtkachels kopen ZevenhuizenOverweegt u misschien een goede houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachel verkoper is meestal geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij intensief samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld elk type, merk en model pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installateur. Het is geen leugen dat goede schoorsteenvegers schaars zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Zevenhuizen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in ZevenhuizenHoutkachels zijn gewild gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in de montage en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van der Meij en direct bestellen tegen een uitstekende kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • voordelige prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Zevenhuizen

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Zevenhuizen

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in ZevenhuizenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u gelijk een goed advies, kostprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een warme temperatuur in uw huis of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Zevenhuizen met uitstekende referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Zevenhuizen

Mechanische ventilatie vervangen Zevenhuizen

meganische MV box schoonmaken in ZevenhuizenMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons geen probleem! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw luchtwegen.

Er bestaan uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen huis reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • installateur ventilatiesystemen
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatiesysteem installatie en/of reinigen.

dakgoot vegen Zevenhuizen

Dakgoot reinigen Zevenhuizen

dakgoot schoonmaken ZevenhuizenReinigen van dakgoten in Zevenhuizen kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zevenhuizen

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgotenreiniger een opdracht wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Zevenhuizen

Niet alleen reinigen dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Zevenhuizen

Ook voor bladvanger regenpijp} in Zevenhuizen kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Zevenhuizen

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zevenhuizen

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zevenhuizen

Dak en schoorsteen specialist Zevenhuizen

Schoorsteenspecialist ZevenhuizenErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Zevenhuizen aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Zevenhuizen in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u ter plaatse een passend advies aanbieden met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Zevenhuizen

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Zevenhuizen; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt best vaak de Nederlandse buurtschap genaamd Zevenhuizen, een buurtschap in de gemeente Kaag and Braassem. Deze leuke buurtschap ligt qua postcode-gebied; 2760, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij met een ladder kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen mag u Van der Meij benaderen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Zevenhuizen, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten