Beste schoorsteen veger in Zoeterwoude-Dorp

Erkende Schoorsteenveger Zoeterwoude-Dorp

vakkundige Schoorsteenveger Zoeterwoude-DorpZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zoeterwoude-Dorp met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele uiterst tevreden (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand in deze pagina inwoners en bedrijven lezen wat wij als professionele schoorsteenveger kunnen doen.

Wij maken voor u GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, vakkundig advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Zoeterwoude-Dorp

Van der Meij schoorsteenvegers rekent geen extra voorrijdkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Zoeterwoude-Dorp NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist Zoeterwoude-Dorp

beste schoorsteenvegers Zoeterwoude-DorpVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Zoeterwoude-Dorp zoals met;

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen repareren
 • een schoorsteen metselen Zoeterwoude-Dorp
 • gas openhaard zonder rookkanaal Zoeterwoude-Dorp
 • hoe lang mag een rookgasafvoer zijn
 • schoorsteenkap op maat
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap kopen in Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteenkap Kopen Zoeterwoude-Dorp

schoorsteenkappen kopen in Zoeterwoude-DorpEen schoorsteenkap kopen in Zoeterwoude-Dorp!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Zoeterwoude-Dorp NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger levert tevens de beste schoorsteenkap in Zoeterwoude-Dorp NL. Van der Meij is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenvegers biedt tevens de meest beste roterende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de allerbeste goede schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Zoeterwoude-Dorp

Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp

enkelwandig rookkanaal kopen in Zoeterwoude-DorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als schoorsteenveger prima bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Zoeterwoude-Dorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal plaatsen in Zoeterwoude-DorpEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een open haard, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp

complete schoorsteen restauratie in Zoeterwoude-DorpVoor Schoorsteen renovatie in Zoeterwoude-Dorp moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende een schoorsteenveegbedrijf en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Zoeterwoude-Dorp NL-ZH, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘leugens’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer 7 dagen kan duren (met twee van onze monteurs). Uw prijs is tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s circa een werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Zoeterwoude-Dorp

Houtkachel kopen Zoeterwoude-Dorp

houtkachels aanschaffen Zoeterwoude-DorpOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook aangesloten moet worden! Een houtkachel shop is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij geregeld samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als specialist dat een kachelwinkel niet! uw kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder willekeurig, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is geen geheim dat “eerlijke” schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Zoeterwoude-Dorp NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in Zoeterwoude-DorpHoutkachels zijn populair dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het monteren en de installatie van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en openhaard kunt terecht bij Van der Meij en snel bestellen tegen een betaalbare kwaliteit!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • houtkachel inbouw kopen
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • scherpe houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Zoeterwoude-Dorp

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Zoeterwoude-Dorp

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw hrna een tijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in Zoeterwoude-DorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een goed advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Koop snel uw landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een rustgevende temperatuur in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Zoeterwoude-Dorp met uitstekende referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mv box reinigen in Zoeterwoude-Dorp

Mechanische ventilatie vervangen Zoeterwoude-Dorp

meganische ventilatiebox schoonmaken in Zoeterwoude-DorpMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij een kleine moeite! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox schoonmaken
 • ventilatiesystemen schoonmaken specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem reinigen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en/of reinigen.

dakgoot reinigen Zoeterwoude-Dorp

Dakgoot reinigen Zoeterwoude-Dorp

dakgoot reinigen Zoeterwoude-DorpDakgoten reinigen in Zoeterwoude-Dorp is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zoeterwoude-Dorp

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een klusje die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of eventueel met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het regenwater weer goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Zoeterwoude-Dorp

Niet alleen dakgoten reinigenmaar ook voor dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Zoeterwoude-Dorp

Ook voor bladvanger regenpijp} in Zoeterwoude-Dorp kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Zoeterwoude-Dorp

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zoeterwoude-Dorp

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zoeterwoude-Dorp

Dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude-Dorp

dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude-DorpSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude-Dorp aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Zoeterwoude-Dorp in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u onmiddelijk een professional advies overhandigen met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Zoeterwoude-Dorp

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Zoeterwoude-Dorp; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt geregeld de mooie woonplaats van Zoeterwoude-Dorp; een woonplaats in de gemeente Zoeterwoude. Deze Hollandse woonplaats bevindt zich in postcode-gebied; 2380, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens dit bezoek zullen wij direct wat de situatie is en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen mag u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Zoeterwoude-Dorp, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten