Ervaren schoorsteenvegers Zoeterwoude-Rijndijk

Beste Schoorsteenveger Zoeterwoude-Rijndijk

vakkundige Schoorsteenveger Zoeterwoude-RijndijkZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Zoeterwoude-Rijndijk met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel opgewekte (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven lezen wat Van der Meij als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen betekenen.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Zoeterwoude-Rijndijk

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert geen EXTRA voorrijkosten voor een bezoek met u in de dorp Zoeterwoude-Rijndijk NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist Zoeterwoude-Rijndijk

ervaren schoorsteenservice Zoeterwoude-RijndijkVan der Meij is een ervaren schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen langer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de dorp Zoeterwoude-Rijndijk zoals bijvoorbeeld met;

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • een schoorsteen metselen Zoeterwoude-Rijndijk
 • rookkanaal pelletkachel Zoeterwoude-Rijndijk
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • roterende schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen plaatsen in Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteenkap Kopen Zoeterwoude-Rijndijk

schoorsteenkap plaatsen in Zoeterwoude-RijndijkWilt u een schoorsteenkap kopen in Zoeterwoude-Rijndijk?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Zoeterwoude-Rijndijk NL-ZH. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist bied tevens de allerbeste schoorsteen kap in Zoeterwoude-Rijndijk Nederland. Vandermeij verkoopt en plaatst nieuwe schoorsteenkappen tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van Der Meij Dakwerker Van Der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de allerbeste ronde schoorsteen kap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste vierkante schoorsteenkap en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Zoeterwoude-Rijndijk

Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Rijndijk

enkelwandig rookkanaal aanleggen in Zoeterwoude-RijndijkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Rijndijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf goed expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Zoeterwoude-Rijndijk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal plaatsen in Zoeterwoude-RijndijkEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Rijndijk

totale schoorsteen restauratie in Zoeterwoude-RijndijkVoor Schoorsteen renovatie in Zoeterwoude-Rijndijk moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een betere schoorsteen specialist en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Zoeterwoude-Rijndijk NL-ZH, zoals veel andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch aanbieden. Daar kunt u zeker van zijn!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen renovatie?

Een complete schoorsteenrenovatie betekent het compleet verwijderen, dan wederom opbouwen en schoonmaken van uw schoorsteen op uw dak.

Inzicht van schoorsteenrenovatie stappen (in grote lijnen):

 • het verwijderen van oud schoorsteen puin
 • huren en plaatsen van steigers
 • wegslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis weg halen
 • metselen van metsel stenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteen pot monteren
 • schoorsteen kap installeren
 • installeren lood
 • dakgoot reinigen INBEGREPEN
 • schoorsteen VEGEN van rookkanaal GRATIS

Via deze website ziet u hier en daar foto’s van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is sowieso anders. In het geval van schoorsteenpijp of schoorsteen restauratie bij meerdere schoorstenen dan geeft Van der Meij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Zoeterwoude-Rijndijk

totale schoorsteenrenovatie in Zoeterwoude-RijndijkU ziet hopelijk (op voorhand dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen renovatie ongeveer 7 dagen kan duren (met twee werknemers). Uw prijs-indicatie zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij werknemers circa een werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Zoeterwoude-Rijndijk

Houtkachel kopen Zoeterwoude-Rijndijk

houtkachel kopen Zoeterwoude-RijndijkWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de nieuwe kachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel handelaar is echter geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten wij als specialist dat een kachelwinkel NIET uw kachel OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut voor u het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij ongetwijfeld ieder willekeurig, model en merk houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een installatie bedrijf. Denk erom dat “eerlijke” schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Zoeterwoude-Rijndijk NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Zoeterwoude-RijndijkHoutkachels worden steeds meer gewild vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in de levering en de installatie van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haard kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een goede prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel binnen inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • scherpe houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Zoeterwoude-Rijndijk

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Zoeterwoude-Rijndijk

Een goede HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw hrna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in Zoeterwoude-RijndijkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een goed advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Bestel snel een klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een gezellige sfeer in uw woning en/of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Zoeterwoude-Rijndijk met veel goede referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box schoonmaken in Zoeterwoude-Rijndijk

Mechanische ventilatie vervangen Zoeterwoude-Rijndijk

mechanische ventilatie schoonmaken in Zoeterwoude-RijndijkMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • MV box vervangen
 • ventilatiesystemen in huis specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot reinigen Zoeterwoude-Rijndijk

Dakgoot reinigen Zoeterwoude-Rijndijk

dakgoot vegen Zoeterwoude-RijndijkReinigen van dakgoten in Zoeterwoude-Rijndijk is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zoeterwoude-Rijndijk

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een taak die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of soms met een hogedrukwaterstraler. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het hemelwater wederom goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw woning of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Zoeterwoude-Rijndijk

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Zoeterwoude-Rijndijk

Ook voor bladvanger regenpijp} in Zoeterwoude-Rijndijk kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Zoeterwoude-Rijndijk

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zoeterwoude-Rijndijk

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude-Rijndijk

Dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteenspecialist Zoeterwoude-RijndijkSchoorsteenveger Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Zoeterwoude-Rijndijk zowel aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Zoeterwoude-Rijndijk in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u gelijk een no-nonsens advies overhandigen met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Zoeterwoude-Rijndijk

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Zoeterwoude-Rijndijk; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt regelmatig de mooie dorp van Zoeterwoude-Rijndijk; een dorp in de gemeente Zoeterwoude. Deze Hollandse dorp bevindt zich in postcode-gebied: 2382, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens dit bezoek zullen wij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestellen onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen pw. beschikbaar in Zoeterwoude-Rijndijk, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten