Ervaren dak en schoorsteenspecialist in Zwammerdam

Beste Schoorsteenveger Zwammerdam

beste Schoorsteenveger ZwammerdamZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Zwammerdam met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele uiterst tevreden (allemaal particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven zien wat wij als erkende dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

Wij geven u een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en zeer prettige klantenservice.

Schoorsteen vegen in Zwammerdam

Van der Meij schoorsteenvegers rekent GEEN! EXTRA voorrijkosten met betrekking tot afspraak met u in de dorp Zwammerdam. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenvegers Zwammerdam

ervaren schoorsteen veger ZwammerdamVan der Meij is een allround schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen meer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de dorp Zwammerdam zoals o.a. met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen repareren
 • schoorsteen opnieuw metselen Zwammerdam
 • dubbelwandig rookkanaal Zwammerdam
 • plaats rookgasafvoer
 • schoorsteenkap op maat
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteen kap plaatsen in Zwammerdam

Schoorsteenkap Kopen Zwammerdam

schoorsteenkap vervangen in ZwammerdamEen schoorsteenkap kopen in Zwammerdam? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkappen in Zwammerdam. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de beste schoorsteenkappen in Zwammerdam Nederland. Van der Meij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerkers Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf biedt tevens de meest beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste vierkante schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Zwammerdam

Rookkanaal aanleggen Zwammerdam

enkel-wandig rookkanaal kopen in ZwammerdamWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Zwammerdam

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is installateur goed expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal plaatsen in Zwammerdam

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in ZwammerdamEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Zwammerdam

Schoorsteen renovatie Zwammerdam

complete schoorsteenrenovatie in ZwammerdamVoor Schoorsteen renovatie in Zwammerdam moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam schoorsteen specialist en ook zeer druk in de weer schoorsteenrenovatie in Zwammerdam NL, zoals veel andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een eerlijke dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie ongeveer een week zal duren (met 2 van onze monteurs). De richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij collega’s circa een week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen renovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels aanschaffen in Zwammerdam

Houtkachel kopen Zwammerdam

houtkachel kopen ZwammerdamOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden! Een houtkachel shop is niet automatisch ook installateur, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij zeer goed dat kachel winkels niet! uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder willekeurig, merk en model pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Het is geen geheim dat vakkundige schoorsteenvegers schaars zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Zwammerdam.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in ZwammerdamHoutkachels zijn populairder geworden gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in het installeren en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of open haard kunt terecht bij Van der Meij en direct bestellen tegen een uitstekende prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • voordelige prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Zwammerdam

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Zwammerdam

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in ZwammerdamU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een no-nonsens advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Bestel vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een knusse warmte in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Zwammerdam met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesystem reinigen in Zwammerdam

Mechanische ventilatie vervangen Zwammerdam

meganische mvbox schoonmaken in ZwammerdamMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons geen probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de luchtwegen.

Er zijn diverse soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • mv box vervangen
 • ventilatiesystemen renovatie reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie systemen en schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Zwammerdam

Dakgoot reinigen Zwammerdam

dakgoot reinigen ZwammerdamDakgootreiniging in Zwammerdam kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Zwammerdam

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een klusje die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Zwammerdam

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Zwammerdam

Ook voor bladvanger dakgoot} in Zwammerdam kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen op deze manier niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Zwammerdam

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Zwammerdam

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Zwammerdam

Dak en schoorsteen specialist Zwammerdam

Schoorsteenspecialist ZwammerdamSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Zwammerdam aan bewoners en bedrijven in de plaats Zwammerdam in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u gelijk een passend advies overhandigen met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een gloednieuwe schoorsteenkap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Zwammerdam

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de Hollandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Zwammerdam; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt geregeld de leuke dorp van Zwammerdam, een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze fijne dorp bevindt zich in postcodegebied; 2470, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het zal kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires mag u ons benaderen.

Van Der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week tot uw dienst in Zwammerdam, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten