Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn

Ervaren schoorsteenvegers in Alphen aan den Rijn

Beste Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn

erkende Schoorsteenveger Alphen aan den RijnZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Alphen aan den Rijn met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel uiterst tevreden (allemaal bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand in deze pagina inwoners en bedrijven lezen wat Van der Meij als ervaren schoorsteenservice kunnen betekenen.

Wij maken voor u GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Alphen aan den Rijn

Van der Meij schoorsteenveger rekent geen EXTRA voorrijkosten met betrekking tot afspraak met u in de stad Alphen aan den Rijn. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenvegers Alphen aan den Rijn

erkende schoorsteenveger Alphen aan den RijnVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen langer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de stad Alphen aan den Rijn zoals bijvoorbeeld met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen pelletkachel vegen
 • schoorsteen dichtmetselen Alphen aan den Rijn
 • rvs rookkanaal Alphen aan den Rijn
 • uitmonding rookgasafvoer bouwbesluit
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • outlet open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap plaatsen in Alphen aan den Rijn

Schoorsteenkap Kopen Alphen aan den Rijn

schoorsteen kap vervangen in Alphen aan den RijnWilt u een schoorsteenkap kopen in Alphen aan den Rijn? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkap in Alphen aan den Rijn NL-ZH. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger levert tevens de beste schoorsteen kap in Alphen aan den Rijn NL. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de meest beste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste uitstekende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Alphen aan den Rijn

Rookkanaal aanleggen Alphen aan den Rijn

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Alphen aan den RijnWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Alphen aan den Rijn

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal kopen in Alphen aan den Rijn

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Alphen aan den RijnEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met de volgende kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in Alphen aan den Rijn

Schoorsteen renovatie Alphen aan den Rijn

algehele schoorsteenrenovatie in Alphen aan den RijnVoor Schoorsteen renovatie in Alphen aan den Rijn moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook druk schoorsteenrenovatie in Alphen aan den Rijn NL-ZH, zoals vele andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie iets van 5 werkdagen kan duren (met 2 van onze monteurs). Onze richtprijs is ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden pak ‘em beet een week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels aanschaffen in Alphen aan den Rijn

Houtkachel kopen Alphen aan den Rijn

houtkachels aanschaffen Alphen aan den RijnOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook aangesloten moet worden! Een houtkachel shop is niet automatisch ook installateur, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij geregeld samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij als specialist dat een kachelwinkel niet! uw houtkachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder type, merk en model pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Alphen aan den Rijn NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Alphen aan den RijnHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in de montage en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en open haard kunt terecht bij Van der Meij en direct aanschaffen tegen een prima kwaliteit!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • kosten inbouw houtkachel
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • scherpe prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Alphen aan den Rijn

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Alphen aan den Rijn

Een beste HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Alphen aan den RijnU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een no-nonsens advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop snel een moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een knusse sfeer in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenspecialist in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Alphen aan den Rijn met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Alphen aan den Rijn

Mechanische ventilatie vervangen Alphen aan den Rijn

mechanische ventilatiesystem reinigen in Alphen aan den RijnMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de luchtwegen.

Er bestaan uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • ventilatiebox vervangen
 • ventilatiesystemen woningen specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem vervangen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag verstandiger voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en/of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Alphen aan den Rijn

Dakgoot reinigen Alphen aan den Rijn

dakgoot reinigen Alphen aan den RijnDakgoot schoonmaken in Alphen aan den Rijn is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Alphen aan den Rijn

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een opdracht die geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat het hemelwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Alphen aan den Rijn

Niet alleen reinigen van dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat boom bladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Alphen aan den Rijn

Ook voor bladvanger dakgoot} in Alphen aan den Rijn kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Alphen aan den Rijn

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Alphen aan den Rijn

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Alphen aan den Rijn

Dak en schoorsteen specialist Alphen aan den Rijn

Schoorsteenspecialist Alphen aan den RijnSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Alphen aan den Rijn zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Prima!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u vrijwel direct een goed en passend advies geven met een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Alphen aan den Rijn

Van Der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Alphen aan den Rijn; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt vrij veel de mooie stad van Alphen aan den Rijn, een stad in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze fijne stad ligt in postcode-gebied: 2400, in onze Hollandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij met een ladder kijken hoe het er echt voor staat en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Ook voor kachelpijp onderdelen en accessoires mag u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten