Erkende schoorsteenvegers in Bloemendaal aan Zee

Schoorsteenveger Bloemendaal aan Zee

erkende Schoorsteenveger Bloemendaal aan ZeeZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Bloemendaal aan Zee met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele tevreden (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand kunnen particulieren en bedrijven bekijken wat Van der Meij als professionele schoorsteenservice kunnen doen.

Voor u maken wij een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Bloemendaal aan Zee

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert geen EXTRA voorrijdkosten voor een afspraak bij u in de buurt Bloemendaal aan Zee. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenservice in Bloemendaal aan Zee

beste dak en schoorsteenspecialist Bloemendaal aan ZeeVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de buurt Bloemendaal aan Zee zoals onder andere met;

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen voegen
 • schoorsteen dichtmetselen Bloemendaal aan Zee
 • rookkanaal pelletkachel Bloemendaal aan Zee
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkappen plaatsen in Bloemendaal aan Zee

Schoorsteenkap Kopen Bloemendaal aan Zee

schoorsteen kap vervangen in Bloemendaal aan ZeeU wilt een schoorsteenkap kopen in Bloemendaal aan Zee?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij leveren de beste schoorsteenkappen in Bloemendaal aan Zee. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger bied ook de allerbeste schoorsteenkappen in Bloemendaal aan Zee NL. Vandermeij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de meest beste roterende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft eveneens de allerbeste goede schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Bloemendaal aan Zee

Rookkanaal aanleggen Bloemendaal aan Zee

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Bloemendaal aan ZeeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Bloemendaal aan Zee

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is ervaren schoorsteenveegbedrijf prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Bloemendaal aan Zee

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal kopen in Bloemendaal aan ZeeEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen renovatie in Bloemendaal aan Zee

Schoorsteen renovatie Bloemendaal aan Zee

totale schoorsteen renovatie in Bloemendaal aan ZeeVoor Schoorsteen renovatie in Bloemendaal aan Zee moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen specialist en ook druk schoorsteenrenovatie in Bloemendaal aan Zee NL, zoals veel andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie circa een volledige week kan duren (met 2 van onze monteurs). Uw richtprijs ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij medewerkers ongeveer een werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Bloemendaal aan Zee

Houtkachel kopen Bloemendaal aan Zee

houtkachel kopen Bloemendaal aan ZeeOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook moet worden aangesloten… Een houtkachel wederverkoper is niet zozeer een installateur, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten wij zeer goed dat kachel winkels niet! uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld elk type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is echt waar dat vakkundige schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Bloemendaal aan Zee.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Bloemendaal aan ZeeHoutkachels zijn populair vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het installeren en het installeren van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van der Meij en snel kopen tegen een goede prijs!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van de volgende lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw kopen
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Bloemendaal aan Zee

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent Hoge Rendement houtkachels: dit is een houtkachel waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Bloemendaal aan Zee

Een beste HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw hrna een tijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in Bloemendaal aan ZeeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een professional advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een rustgevende warmte in uw huis of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Bloemendaal aan Zee met uitstekende referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiesystem reinigen in Bloemendaal aan Zee

Mechanische ventilatie reinigen Bloemendaal aan Zee

mechanische ventilatiesystem reinigen in Bloemendaal aan ZeeMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de luchtwegen.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box vervangen
 • ventilatiesystemen renovatie reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag verstandiger op het gebied van mechanische ventilatie systemen en reinigen.

dakgoot schoonmaken Bloemendaal aan Zee

Dakgoot reinigen Bloemendaal aan Zee

dakgoot reinigen Bloemendaal aan ZeeReinigen dakgoten in Bloemendaal aan Zee kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Bloemendaal aan Zee

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgootreiniger een klusje wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of af en toe met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater wederom normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Bloemendaal aan Zee

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Bloemendaal aan Zee

Ook voor bladvanger dakgoot} in Bloemendaal aan Zee kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Bloemendaal aan Zee

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Bloemendaal aan Zee

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Bloemendaal aan Zee

Dak en schoorsteen specialist Bloemendaal aan Zee

Schoorsteenspecialist Bloemendaal aan ZeeSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Bloemendaal aan Zee zowel aan bewoners en bedrijven in de plaats Bloemendaal aan Zee in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Prima! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u direct een no-nonsens advies geven met daarbij een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteenkap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Bloemendaal aan Zee

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Bloemendaal aan Zee; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt regelmatig de Hollandse buurt van Bloemendaal aan Zee, een buurt in de gemeente Bloemendaal. Deze Hollandse buurt ligt qua postcode gebied: 2060, in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand snel bezoeken. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal gaan kosten.

Bovendien ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen mag u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Bloemendaal aan Zee, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten