Schoorsteenveger Wijk aan Zee

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist Wijk aan Zee

Schoorsteenveger Wijk aan Zee

beste Schoorsteenveger Wijk aan ZeeZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Wijk aan Zee met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele enthousiaste (allemaal bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping bestaat een groter risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, in deze pagina inwoners en bedrijven lezen wat wij als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

U krijgt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en zeer prettige klantenservice.

Schoorsteen vegen in Wijk aan Zee

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een werkbezoek met u in de woonplaats Wijk aan Zee. Wij komen dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenveger in Wijk aan Zee

beste schoorsteenservice Wijk aan ZeeVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels 16+ jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Wijk aan Zee zoals o.a. met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • schoorsteen opnieuw metselen Wijk aan Zee
 • enkelwandig rookkanaal Wijk aan Zee
 • aluminium rookgasafvoer
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap kopen in Wijk aan Zee

Schoorsteenkap Kopen Wijk aan Zee

schoorsteenkap plaatsen in Wijk aan ZeeWilt u een schoorsteenkap kopen in Wijk aan Zee? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Wijk aan Zee. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger heeft ook de beste schoorsteen kap in Wijk aan Zee Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Dakwerker Van der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de allerbeste roterende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkap en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Wijk aan Zee

Rookkanaal aanleggen Wijk aan Zee

enkel-wandig rook-kanaal kopen in Wijk aan ZeeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Wijk aan Zee

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Wijk aan Zee

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal kopen in Wijk aan ZeeEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw open haard
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen restauratie in Wijk aan Zee

Schoorsteen renovatie Wijk aan Zee

complete schoorsteen restauratie in Wijk aan ZeeVoor Schoorsteen renovatie in Wijk aan Zee moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede een schoorsteenveegbedrijf en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Wijk aan Zee NL, zoals vele andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie ongeveer een week kan duren (met 2 van onze monteurs). Onze prijs-indicatie is ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s pak ‘em beet een week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Wijk aan Zee

Houtkachel kopen Wijk aan Zee

houtkachel aanschaffen Wijk aan ZeeOverweegt u wellicht een goede houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de bestelde kachel ook aangesloten moet worden! Een houtkachel dealer is meestal geen installateur, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij maar al te goed dat kachel winkels niet! de houthaard OOK voor u installeert (u kunt de kachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut het beste zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt elk type, model en merk pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Het is echt waar dat goede schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Wijk aan Zee.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo zijn er :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in Wijk aan ZeeHoutkachels zijn populairder geworden gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de installatie en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen de beste prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • sierkachel inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Wijk aan Zee

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Wijk aan Zee

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in Wijk aan ZeeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u gelijk een no-nonsens advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne model houthaard voor een warme sfeer in uw huis en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Wijk aan Zee met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatie schoonmaken in Wijk aan Zee

Mechanische ventilatie vervangen Wijk aan Zee

mechanische MV box schoonmaken in Wijk aan ZeeMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw uw ademhaling.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • MV box vervangen
 • ventilatiesystemen hoogbouw reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installateur
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie systemen of reinigen.

dakgoot vegen Wijk aan Zee

Dakgoot reinigen Wijk aan Zee

dakgoot schoonmaken Wijk aan ZeeDakgoot schoonmaken in Wijk aan Zee is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Wijk aan Zee

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgootreiniger een klus wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schepje of soms met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Wijk aan Zee

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Wijk aan Zee

Ook voor bladvanger regenpijp} in Wijk aan Zee kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen daarom niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Wijk aan Zee

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Wijk aan Zee

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Wijk aan Zee

Dak en schoorsteen specialist Wijk aan Zee

Schoorsteenspecialist Wijk aan ZeeErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Wijk aan Zee aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Wijk aan Zee in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Prima!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u gelijk een no-nonsens advies overhandigen inclusief een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Wijk aan Zee

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bewoners en bedrijven in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Wijk aan Zee; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt best vaak de Nederlandse woonplaats genaamd Wijk aan Zee, een woonplaats in de gemeente Beverwijk. Deze Hollandse woonplaats heeft als postcodegebied: 1949, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zullen wij direct uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het mag gaan kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen mag u Van der Meij inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. bereikbaar in Wijk aan Zee, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar van van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten